Saveta Bogdan are un nou iubit la 76 de ani. Este ambasador. „I-a plăcut că am un diamant pe dinte”

Anca Manolica 26.11.2022, 14:20
Saveta Bogdan are un nou iubit la 76 de ani. Este ambasador. „I-a plăcut că am un diamant pe dinte”

Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate și carismatice interprete de muzică populară de la noi din țară. În vârstă de 76 de ani, solista spune că are un suflet veșnic tânăr, motiv pentru care se bucură de toate lucrurile bune pe care viața i le oferă. Recent, artista a dezvăluit că s-a despărțit de partenerul avocat și acum se iubește cu un ambasador.

Saveta Bogdan iubește din nou

Îndrăgita solistă de muzică populară este în culmea fericirii, după ce a anunțat că iubește din nou. Aceasta a dezvăluit că despărțit de iubitul avocat și acum este împreună cu un ambasador.

După ce a trecut prin două căsnicii eșuate, dezvăluind în trecut că a fost înșelată de 83 de ori de către fostul soț, Saveta Bogdan declară acum că este mai fericită ca niciodată și a oferit mai multe detalii despre cel care a reușit să îi fure inima.

Cine este bărbatul alături de care și-a regăsit fericirea

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că noul său partener de viață a apărut deja de câteva luni în viața sa, însă a vrut să țină relația ascunsă de ochii lumii până acum. De asemenea, aceasta a spus că tânărul ambasador nu este român și nu a dorit să îi dezvăluie identitatea, cel puțin pentru moment.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român. Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun (..)

Este un tip foarte deștept și lui i-a plăcut că eu am un diamant pe dinte, mi-a plăcut cum vorbește, cât de frumos. Este frumos, tânăr și deștept”, a dezvăluit artista, pentru Antena Stars.

Saveta Bogdan are un nou iubit la 76 de ani
Saveta Bogdan are un nou iubit la 76 de ani

Totodată, Saveta Bogdan a mai declarat că nu ar renunța niciodată la România pentru bărbatul de care s-a îndrăgostit, asta pentru că aici are numeroase cântări și toată viața ei este în această țară.

„Eu sunt de modă veche, nu mă pot apropia așa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma, pentru că am publicul meu care mă iubește, am lumea mea”, a mai spus interpreta.

Citește și: Saveta Bogdan și-a făcut testamentul. Cui i-a lăsat averea pe care a strâns-o și ce condiții a impus artista

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...