Unul dintre cei șase copii loviți pe trecerea de pietoni în Petroșani a murit. Șoferul, prins după ce fugise de la locul accidentului, consumase alcool

Anca Manolica 22.12.2022, 11:35
Unul dintre cei șase copii loviți pe trecerea de pietoni în Petroșani a murit. Șoferul, prins după ce fugise de la locul accidentului, consumase alcool

Accident dramatic de ultimă oră petrecut în municipiul Petroșani, județul Hunedoara! Șase copii au fost, pur și simplu, spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni în seara zilei de miercuri, 21 decembrie. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Au intervenit de urgență echipajele de salvare. Care este starea victimelor.

Copii accidentați pe trecerea de pietoni

UPDATE 22 decembrie, ora 11:35. Din nefericire, unul dintre cei șase copii accidentați pe trecerea de pietoni, de un șofer băut și fără permis, a murit recent la spitalul din Hunedoara. Băiatul de 11 ani se afla de aseară în stare foarte gravă, astfel că a ajuns la Spitalul de Urgență Petroșani unde medicii au încercat să-l stabilizeze pentru a-i salva viața. Din nefericire, copilul s-a stins în această dimineață la Spitalul din Hunedoara, unde fusese transferat.

Trei copii au fost transportați la un spital din Timișoara, iar alți doi sunt în continuare internați la Spitalul de Urgență Petroșani, aceștia victime ale accidentului de miercuri seară, din municipiul Petroșani.

Șoferul vinovat de producerea accidentului, un tânăr de 19 ani din orașul Aninoasa, va fi acum cercetat și pentru ucidere din culpă.

Știre inițială

O tragedie s-a petrecut în această seară pe o trecere de pietoni din Petroșani. Un șofer, care se afla sub influența aburilor alcoolului, a lovit șase copii care traversau regulamentar strada. Trei ambulanțe SMURD și trei ale SAJ intervin de urgență la fața locului pentru a salva victimele, notează Antena 3.

Potrivit primelor informații, rezultă că până la ora actuală, trei dintre copii au fost transportați de către SAJ Hunedoara la Spitalul Municipal Petroșani și unul de către echipajul SMURD. În cazul unui minor în vârstă de aproximativ 11 ani paramedicii au început manevrele de resuscitare direct la fața locului. Iar cel de-al șaselea copil a fost transportat la spital de către familie.

Șoferul autoturismului consumase alcool

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentrație 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la unitatea medicală din oraș, pentru a îi fi recoltate probele biologice necesare stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

„În urmă cu puţin timp, la Petroşani, 6 copii au fost răniţi de un autoturism, pe o trecere de pietoni. Au fost alocate de urgenţă trei ambulanţe SMURD şi trei ale SAJ. Din primele informaţii primite rezultă că până în momentul de faţă, 3 copii au fost transportaţi de către SAJ Hunedoara la Spitalul Municipal Petroşani şi unul de către echipajul SMURD.”, a transmis ISU Hunedoara.

Au sosit la fața locului și poliștii, care au deschis o anchetă în acest caz.

Șase copii, loviți pe trecerea de pietoni în Petroșani
Șase copii, loviți pe trecerea de pietoni în Petroșani

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...