Şapte şoferi, depistaţi conducând sub influenţa drogurilor în Buşteni în ultimele trei zile

Elena Avramescu 16.08.2021, 18:02
Şapte şoferi, depistaţi conducând sub influenţa drogurilor în Buşteni în ultimele trei zile

În decursul zilei de luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova a declarat faptul că șapte şoferi au fost depistaţi conducând sub influenţa drogurilor în staţiunea Buşteni în ultimele zile.

Şapte şoferi, depistaţi conducând sub influenţa drogurilor în Buşteni

Astfel că sâmbătă, în jurul prânzului, mai mulți poliţişti din Buşteni au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din comuna Cernat, judeţul Covasna. După ce șoferul a fost testat cu aparatul DrugTest, s-a constatat un rezultat pozitiv la amfetamina şi metamfetamină. Prin urmare a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţă psihoactivă din organism.

La doar 20 de minute distanță, aceeaşi poliţişti au oprit un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din municipiul Ploieşti, în cazul căruia aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv atât la cocaină, cât şi la ketamină.

Sapte soferi, depistati conducand sub influenta drogurilor
DrugTest

În dimineaţa zilei de 15 august, în jurul orei 5:10, tot poliţiştii Staţiunii Buşteni, în ce timp ce executa atribuţiile de serviciu, pe strada Valea Cerbului, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Blejeşti, judeţul Teleorman. Tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la cocaină, THC, metamfetamină (…).

O jumătate de oră mai târziu (…), au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 31 de ani, din municipiul Săcele. Bărbatul a fost testat aparatul Drager DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la cocaină, THC, amfetamină, metamfetamină, găsim notat într-un comunicat al IPJ Prahova.

Potrivit aceleiași surse, alte trei cazuri de şoferi aflaţi sub influenţa drogurilor au fost constatate în cursul dimineţii de luni, 16 august 2021.

Poliţiştii Staţiunii Buşteni au depistat pe strada Valea Cerbului din staţiune (…), alţi trei conducători auto, un bărbat şi două femei au fost testaţi cu aparatul DrugTest, înregistrând un rezultat pozitiv, aparatul indicând prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, mai găsim notat în comunicat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...