Sânziana Buruiană a născut și a publicat primele imagini cu fetița. Cum se simte proaspăta mămică

Rădulescu Valentin 01.10.2020, 20:53

Sânziana Buruiană a avut parte de un alt moment extrem de fericit în viața ei. Frumoasa blondină a născut pentru a doua oară și este copleșită de emoții. Vedeta a născut încă o fetiță perfect sănătoasă, iar recent a publicat și primele imagini cu acesta. Cum arată micuța?

Sânziana Buruiană a născut a doua oară!

Nu în urmă cu mult timp, frumoasa vedetă s-a prezentat la medic pentru a se pregăti de naștere. Aceasta a transmis în presă că va avea parte de o sarcină dificilă, deoarece micuța pe care a urma să o nască, cântărea deja 4 kilograme.

Sânziana Buruiană a fost puternică și a continuat operația fără nici un fel de problemă, aceasta dovedindu-se un total succes. Blondina a arătat în continuare că este o luptătoare și nimic ce va face pentru copii ei nu va fi greu. Aceasta a fost emoționată și nerăbdătoare să își vadă micuța, iar în urmă cu puțin timp, a venit pe lume cea de a doua fiică a ei, Antonia.

Sânziana Buruiană a născut și a publicat primele imagini cu fetița. Cum se simte proaspăta mămică
Sursă Foto: spynews.ro

În ce stare se află vedeta?

Tot ce a fost mai greu a trecut pentru Sânziana, iar acum se reface după operația de cezariană. Medicii i-au spus vedetei că placenta este destul de coborâtă, din cauza micuței, care cântărea 3.7 kilograme.

Extrem de încântată că a venit pe lume și a doua fetiță, Sânziana a mărturisit că atât ea, cât și bebelușul, au plâns împreună. Vedeta este plină de emoții și extrem de fericită că totul a decurs perfect și fără complicații. Micuța este de o frumusețe extraordinară și chiar a primit nota 10 din parte medicilor. Acum fetița urmează să fie dusă acasă, acolo unde își va cunoaște sora mai mare, pe Izabela.

„A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza. Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”, a spus Sânziana Buruiană pentru spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe