Șantajul la care Meghan Markle l-a supus pe Prințul Harry. Dezvăluirea făcută de presa din Marea Britanie

Ionuț Vieru 26.11.2022, 11:34
Șantajul la care Meghan Markle l-a supus pe Prințul Harry. Dezvăluirea făcută de presa din Marea Britanie

Noi detalii ies la iveală despre relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Cuplul regal a fost de mai multe ori în centrul atenției, iar de multe ori nu într-un mod pozitiv. Recent, surse anonime au declarat că Meghan l-ar fi șantajat pe Prințul Harry.

Meghan Markle a amenințat că se desparte de Prințul Harry

Meghan Markle i-ar fi spus Prințului Harry că va pune capăt relației dacă acesta nu va confirma public că cei doi formează un cuplu, potrivit Times of London. Informația vine de la două surse anonime, care au declarat că Meghan i-ar fi dat un ultimatum în ceea ce privește relația lor.

O altă sursă a declarat pentru Times că Harry era speriat, spunând mereu că dacă nu recunoaște public relația lui cu Meghan Markle, aceasta îl va părăsi.

„Ea spunea: Dacă nu faci o declarație prin care să confirmi că sunt iubita ta, mă voi despărți de tine!”, a declarat o sursă pentru Times.

În cele din urmă, Prințul Harry l-ar fi contactat pe secretarul de comunicare, Jason Knauf, spunându-i să publice o declarație prin care să confirme relația cu Meghan. De asemenea, în aceeași declarație prințul i-a cerut să condamne tratamentul pe care aceasta l-a primit din partea presei britanice.

Ce veste au primit Prințul Harry și Meghan Markle

În luna octombrie a acestui an, cei doi au fost nominalizați pentru prestigiosul premiu drepturile omului, oferit de ONG-ul Robert F. Kennedy. S-a aflat că ducii de Sussex vor fi premiați pe data de 6 decembrie cu premiul „Ripple of Hope”.

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi onorați pentru lupta împotriva „rasismului structural” din Casa Regală britanică. Cei doi au dat dovadă de „curaj”, opunându-se rasismului din interiorul Familiei Regale.

„Au avut curajul să abordeze membrii celei mai vechi instituții din Marea Britanie. Le-au spus ce fac greșit. Le-au spus că nu pot să aibă rasism structural în cadrul instituției, că nu pot dezvolta controverse pe teme legate de sănătatea mintală.

Ei știau că, dacă făceau acest lucru, vor exista consecințe. Știau că vor fi ostracizați, că își vor pierde familia, poziția lor în cadrul acestei structuri și că oamenii îi vor învinovăți pentru asta. Totuși, au făcut-o, pentru că au crezut că nu ar putea trăi cu ei înșiși dacă nu ar pune la îndoială această autoritate”, a declarat președinta ONG-ului, avocata Kerry Kennedy.

Într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey în anul 2021, Prințul Harry a spus că unul dintre motivele pentru care a renunțat la funcția pe care o avea era rasismul.

Urmăriți Impact.ro și pe