Șansă mare pentru Ianis Hagi! Fiul Regelui poate da lovitura carierei în plină pandemie

Marian Cărăvan 01.04.2020, 19:16
Șansă mare pentru Ianis Hagi! Fiul Regelui poate da lovitura carierei în plină pandemie

Despre transferul lui Ianis Hagi se vorbește intens în această perioadă în care fotbalul este în așteptare. Fiul Regelui are o șansă mare și poate da lovitura carierei în plină pandemie.

Șansă mare pentru Ianis Hagi! Fiul Regelui poate da lovitura carierei în plină pandemie

Ianis Hagi este unul dintre subiectele preferate ale presei din Scoția și Italia. Fotbalistul român este purtat între Glasgow Rangers, echipa la care a jucat în acest an, și Lazio, însă situația nu este lămurită. Deși la un moment dat devenise destul de clar ce traseu va avea internaționalul român, acum se fac speculații. Ianis Hagi este un subiect tot mai fierbinte la Roma, presa din Italia susținând că este ocazia perfectă pentru Lazio de a activa clauza de transfer definitiv a românului (de 5 milioane de euro), întrucât Glasgow Rangers este în criză și nu o va putea face. Hagi jr aparține momentan grupării belgiene Genk.

Pe de altă parte, presa din Scoția vorbește tot mai insistent despre situația de criză în care a fost aruncată echipa Glasgow Rangers, în contextul întreruperii sezonului. Demisia președintelui lui Rangers, Dave King, întărește această ipoteză. Conform Rangers News, oficialii grupării de pe Ibrox Park s-au împăcat cu gândul că îl vor pierde pe Ianis Hagi, lucru care a ajuns și la urechile celor de la Lazio Roma. Lazialii îl vor neapărat pe Ianis, mai ales că se întrevede un sezon de Liga Campionilor pentru formația din capitala Romei la care mai activează un fotbalist român, Ștefan Radu.

Aflat momentan în România, cu acceptul celor de la Rangers, Ianis Hagi așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile atât în ceea ce privește pandemia de coronavirus, cât și din punctul de vedere al clubului pentru care a jucat în această primăvară.

Ce spun suporterii lui Rangers despre Ianis Hagi. De ce nu mai e apreciat în Scoția

Lazio poate profita la maxim de criza prin care trece Rangers. „Ianis Hagi este o mare oportunitate!”

Corriere dello Sport anunța în urmă cu două zile că Ianis Hagi este decis să nu rămână la Glasgow și că îi surâde varianta Lazio. Rangers „se confruntă cu o perioadă de criză corporativă”, a scris renumita publicație din Italia. Mai mult de atât, se pare că Rangers a stabilit strategia pentru acest final de sezon: „nicio investiție”!

Rangers News subliniază că, în aceste condiții, este cât se poate de clar că echipa de pe Ibrox Park nu va plăti cele 5 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Hagi Jr.

„La 21 de ani, Ianis Hagi este o mare oportunitate! Lazio nu trebuie să se gândească prea mult!”, scriu cei de la Corriere dello Sport.

Pe de altă parte, Glasgow Times susținea zilele trecute că Ianis Hagi i-ar fi asigurat pe oficialii lui Rangers că va rămâne lângă echipa lui Steven Gerrard. De altfel, Ianis a și postat un mesaj în care afirma că de-abia așteaptă să revină la antrenamentele lui Rangers, primind foarte multe aprecieri din partea fanilor scoțieni.

 

Urmăriți Impact.ro și pe