FOTO EXCLUSIV

Sângele apă nu se face pentru soția lui Marcel Pavel. Fosta balerină, prinsă într-o discuție aprinsă despre Rusia la colț de stradă FOTO (exclusiv)

Corina Oprea 30.05.2023, 16:59

Violeta, soția lui Marcel Pavel, a demonstrat că sângele apă nu se face. Fosta balerină a fost surprinsă de echipa Impact.ro în compania unei doamne, în timp ce discutau despre războiul dintre Rusia și Ucraina, care nu pare să se mai termine. Rusoaica lui Pavel a dovedit că nu și-a uitat originile și încă își susține țara natală.

Violeta nu-și uită originile

Violeta Pavel a fost surprinsă la o plimbare în zona Floreasca. Soția lui Marcel Pavel se afla în compania unei doamne, cu care discuta despre conflictul dintre Rusia și Ucraina. Cele două păreau foarte prinse de discuția pe care, probabil, chiar fosta balerină cu origini rusești a deschis-o, având în vedere că familia ei se află în Rusia.

După ce s-au plimbat puțin, au continuat discuția la o terasă. Cele două au povestit și s-au simțit bine, deși subiectul abordat nu este unul tocmai plăcut. Războiul din Ucraina nu este deloc pe sfârșite, iar bombardamentele continuă să facă ravagii.

Violeta este îngrijorată pentru rudele din țara ei natală, cu care păstrează mereu legătura. Chiar dacă nu îi mai vizitează acum, vorbesc la telefon și speră că lucrurile vor reveni la normal cât mai curând și va putea merge în vacanță liniștită.

Ce sacrificii a făcut Violeta ca să fie cu Marcel Pavel

Violeta și Marcel Pavel se iubesc de mai bine de 30 de ani, dar nu au ajuns în fața altarului. S-au căsătorit civil încă din anii 90, dar nu au ajuns și în Casa Domnului. Nu au simțit să facă acest pas, dar știu că vor îmbătrâni împreună. Au trăit o poveste de dragoste ca în filme, iar fosta balerină a făcut multe sacrificii de dragul iubirii.

Violeta Şmîşleaeva a venit în România ca balerină pentru a susține mai multe spectacole, iar aici a dat de Marcel Pavel. Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua. A fost nevoie de ceva timp ca să se îndrăgostească de artist, dar acesta a știut să o convingă să se întoarcă în România și să nu mai plece aici, deși avea o carieră frumoasă în Rusia.

„L-am cunoscut în 92. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”, a dezvăluit soția lui Marcel Pavel.

Urmăriți Impact.ro și pe