Sandra Izbașa a dat vestea cea mare, e în culmea fericirii. Ce i s-a întâmplat chiar de Crăciun

Iancu Andreea / 26.12.2020, 13:02

Frumoasa Sandra Izbașa a împărtășit o veste extraordinară cu fanii săi chiar în ziua de Crăciun. Fosta gimnastă se bucură de o perioadă extraordinară în viața sa, iar mesajul alăturat fotografiilor recente vine să completeze emoțiile pe care le simte sportiva.

Sandra Izbașa a dat vestea cea mare chiar de Crăciun

Una dintre cele mai frumoase gimnaste de la noi trăiește o poveste de dragoste intensă alături de nepotul lui Ștefan Bănică Jr. Sandra Izbașa și Răzvan Bănică formează un cuplu de câteva luni de zile, însă sentimentele celor doi au prins contur rapid. Deși s-au afișat pentru prima oară de puțină vreme, păstrând relația în intimitate, Sandra și Răzvan radiază de fericire. Cuplul a evoluat deja de la primul “Te iubesc” spus pe rețelele de socializare la o nouă etapă.

În prag de Crăciun, când magia sărbătorilor ne copleșește pe toți, Sandra a fost surprinsă de cadoul extrem de personal pe care i l-a făcut iubitul său. Gestul suprem, la care multe domnișoare visează a fost făcut de Răzvan chiar în ziua de Crăciun, când i-a oferit Sandrei inelul de logodnă. Emoționată, fericită și copleșită de iubirea declarată, Sandra a răspuns afirmativ la cererea în căsătorie. De asemenea, fosta gimnastă nu a ezitat să împărtășească această veste și cu fanii săi de pe rețelele de socializare, unde a posta un mesaj în descrierea fotografiilor alături de logodnicul său.

Fosta gimnastă, cerută în căsătorie chiar de Crăciun
Fosta gimnastă, cerută în căsătorie chiar de Crăciun

Cum a primit gimnasta cererea în căsătorie

În ciuda faptului că a fost mereu discretă cu viața sa sentimentală, bucuria a copleșit-o pe Sandra Izbașa, care a ales să vorbească cu sinceritate despre iubirea care o leagă de Răzvan Bănică, viitorul său soț. Mesajul frumoasei gimnaste este cât se poate de emoționant.

“DA !” Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica1 25.12.2020 #isaidyes 💍❤️🤍❤️💎😍🥰😘”, a scris Sandra Izbasa pe Instagram.

Cea care a răspuns rapid la vestea fericită împărtășită de Sandra este chiar Ana Baniciu. Prietena sa i-a felicitat pe cei doi viitori însurăței și le-a menționat că este pregătită să îi nășească.

Supeeeerbi!!! Pregatita sa fiu prima data nașa! Va iubesc!♥️, le-a transmis Ana Baniciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI