Sandalele lui Carmen Iohannis. Costă mai mult decât încasează milioane de români lunar

Rădulescu Valentin 15.08.2020, 13:14
Sandalele lui Carmen Iohannis. Costă mai mult decât încasează milioane de români lunar

Carmen Iohannis, soția președintelui, și-a făcut recent apariția la deschiderea noului an școlar. Aceasta va fi diriginta unei noi clase și este nerăbdătoare să își cunoască noii elevi. Totodată, Prima Doamnă a purtat o ținută de invidiat, iar sandalele pe care le-a avut în picioare au stârnit atenția. Cât costă încălțămintea pe care a purtat-o?

Cât valorează sandalele lui Carmen Iohannis?

Soția președintelui Kalus Iohannis este din nou dirigintă în noul an școlar. Carmen Iohannis va prelua o clasă la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, unde va preda limba engleză. Prima doamnă și-a făcut apariția într-o ținută care a atras atenția, în special sandalele pe care le-a ales. Carmen Iohannis a purtat o rochie colorată, cu un design de flori și în unele locuri transparentă. În ceea ce privește încălțămintea, soția președintelui a optat pentru o pereche de sandale cu bretele, în valoare de 800 de euro, adică aproximativ 3.800 de lei, scrie viva.ro.

Prima Doamnă a României a avut parte de momente speciale în prima zi din noul an școlar. Aceasta și-a întâmpinat elevii cu zâmbetul pe buze și plină de entuziasm. Și-a strâns în brațe elevii și a primit multă atenție din partea lor. Carmen Iohannis urmează să preia în acest an o clasă de boboci, respectiv clasa a-IX-a E, pentru care le va fi dirigintă.

Sandalele lui Carmen Iohannis. Costă mai mult decât încasează milioane de români lunar
Sursă Foto: Hepta

Absolvenții au întâmpinat-o așa cum se cuvine pe Carmen Iohannis

În ziua în care Carmen Iohannis și-a făcut apariția la școală, a fost întâmpinată de aproximativ 15 elevi care au așteptat-o după festivitate. Aceștia i-au oferit flori și au vorbit cu diriginta chiar în limba engleză, spunându-i cât de mult le-a lipsit și că vor continua să o viziteze.

„Păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem, în cea mai mare măsură. E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc cu foştii elevi, mă aşteaptă aicea, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu. Vă doresc tuturor să aveţi bucuria zilei de astăzi în suflete şi pe parcursul anului care urmează”, a spus Carmen Iohannis la serbarea de deschidere.

Urmăriți Impact.ro și pe