EXCLUSIV

Sanda Ladoși a renunțat la scenă. Ce acuzații dure a făcut la adresa cântăreților: ‘E o prostituție în muzică’

Ana Maria Păsat 14.07.2021, 17:59
Sanda Ladoși a renunțat la scenă. Ce acuzații dure a făcut la adresa cântăreților: ‘E o prostituție în muzică’

Sanda Ladoși (51 de ani), solista care în vara lui 1988 câștiga Trofeul Mamaia, spune, pentru impact.ro, că nu mai există o scară de valori în muzică și că fiecare artist are felul lui de a supraviețui.

”S-a dus naibii scara de valori, acum e o prostituție în muzică”

La 51 de ani, Sanda Ladoși are în spate o carieră muzicală înfloritoare, cucerind o serie de premii importante la concursurile de specialitate, primul dintre acestea fiind Trofeul Mamaia, în anul 1988. Premiul care i-a adus și mai multă apreciere din partea publicului a fost cel obținut în 2004, când a câștigat selecția naționată pentru Eurovision cu piesa “I Admit”.

Deși vârsta i-ar mai fi permis să urce pe scenă, Sanda Ladoși a decis să renunțe la cariera muzicală și să se implice în alte domenii.

”Dacă nu mai ai satisfacție în ceea ce faci, atunci vorbim despre un compromis. Eu am depășit vârsta să-l mai fac, sufăr că muzica nu o mai pot practica cu profesionalism. S-a dus naibii scara de valori, nu mai putem vorbi acum despre așa ceva, ci despre o prostituție în muzică. Fiecare are felul lui de a supraviețui. Trăim vremuri complicate”, a declarat Sanda Ladoși pentru impact.ro.

Mai mult, artista spune că dacă nu se va reveni la normal, își va schimba chiar și domiciliu… ”Mă mut în pădure, cu ursul”, a adăugat aceasta mai în glumă, mai în serios, referindu-se la situația la care s-a ajuns cu măsurile luate într-o pandemie în care artista își pune multe semne de întrebare…

Sanda Ladoși a început să cânte de la o vârstă fragedă, astfel că, la 7 ani, a devenit solistă în corul școlii, la vârsta de 10 ani a învățat pian și chitară, după care a obținut premiul I pe țară la festivalul “Cântarea României”.

Și-a retras copiii de la Școala Franceză

În pandemie, Sanda Ladoși a luat o decizie radicală pentru cei doi copii ai săi, Bogdan (14 ani) și Ioana Tache (12 ani). ”I-am retras de la școală, i-am scos de la Școala Franceză, unde învățau și i-am transferat în home-schooling. Nu am fost de acord să stea cu masca la ore, să li se ia zilnic temperatura și alte lucruri care-i puteau afecta”, ne-a spus vedeta.

Sanda Ladoși a renunțat la scenă
Sanda Ladoși și Bogdan Stanoevici

”Pe Bogdan Stanoevici l-au distrus protocoalele spitalicești”

Sanda Ladoși nu și-a revenit încă după pierderea colegului său, Bogdan Stanoevici și speră ca toți cei vinovați de situația creată cu pandemia Covid-19 să ajungă să plătească:

”Bogdan era implicat în zona politică. A fost și foarte vocal. Voia să facă bine oamenilor, în contextul în care toată lumea se agață de beneficii.. El dorea să se vadă, să ajute oamenii. A plătit prețul.. E incredibil cum un om ca el, atât de viu și de energic, acum nu mai e. Eu am părerile mele, toți spun că oamenii au murit cu zile în spitale. Dar nimeni nu vrea să știm asta. Doar că nu suntem chiar atât de tâmpiți.

Mulți nevinovați au sfârșit ca el. Cum dorm aștia vinovați cu capul pe pernă când știu ce au făcut? Acum nu sunt suficient de liniștită, sunt prea înverșunată ca să acționez. Dar va veni o zi în care voi spune lucruri care mă sufocă, mă revoltă, voi vorbi despre mizeriile de doi lei, circul ieftin. De bâlci, cât de degradant s-a ajuns. Nu o să mai tac.

Pe Bogdan l-au distrus protocoalele spitalicești. Eu am avut acest virus, am trecut ușor peste el..Nu cred ce se spune, cu tot cât am pătimit din această cauză. Mă întreb, printre altele… Unde au dispărut izoletele, de ce se prelungește starea de alertă cu 20 de infectări pe zi? Trăim drama generației noastre”, a adăugat Sanda Ladoși.

Tags: