EXCLUSIV

Sanda Ladoși a primit încă o casă după proces. „Mă mai gândesc ce o să fac cu ea”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 04.08.2022, 18:50
Sanda Ladoși a primit încă o casă după proces. „Mă mai gândesc ce o să fac cu ea”. EXCLUSIV

Artista a obținut recent, în calitate de reclamant, în urma partajului judiciar, într-un proces cu mătușa și verișorul său, deschis la Judecătoria Reghin, casa cu trei camere din Aluniș a bunicii sale, precum și un teren intravilan de 1500 de metri pătrați. Sanda Ladoși Tache mai are o casă de vacanță și în Bran și momentan nu este decisă ce să facă cu moștenirea primită, după cum a spus în exclusivitate pentru Impact.ro.

Sanda Ladoși a primit în instanță casa bunicii sale

Vești bune pentru Sanda Ladoși, primite în această vară. Artista a intrat în posesia casei bunicii sale, unde a copilărit, după ce le-a deschis proces de partaj mătușii și vărului său, în calitate de reclamantă alături de fratele ei. Totodată, aceasta a primit și un teren intravilan de 1500 de metri pătrați. Cum artista nu are de gând să se mute în Ardeal și dat fiind faptul că mai are o casă de vacanță la Bran, aceasta nu s-a decis încă ce să facă cu respectiva moștenire.

„E casa bunicii. Nu sunt vremurile prea liniștite să te gândești la renovare și nici să o vând. Am o casă de vacanță, la Bran. Zona e de vis și acolo, dar e greu de ajuns, e departe, în Maramureș”, a declarat artista pentru Impact.ro.

Fiul artistei, vicecampion la jiu-jitsu

Altfel, artista care are doi copii, un fiu, Bogdan, în vârstă de 15 ani și o fată, Ioana (13 ani), ne-a mărturisit că aceștia încă merg în vacanță cu ea și că este totodată încântată de faptul că amândoi fac sport. Mai mult, după doar cinci luni de pregătire, Bogdan a devenit vicecampion național la jiu-jitsu.

„Sunt în Grecia, cu copiii, mai stăm o săptămână. Încă mai merg cu mine în vacanță. Stau la soare, dar nu la orele de vârf. E splendid, de trei ani mergem acolo. Băiatul e foarte bun la jjitsu, a luat argint la Naționale. Face de puțin timp, doar de cinci luni. Și antrenorul era ușor bulversat.E foarte puternic, și-a folosit forța. Pentru mine important că le place să facă sport. Ioana, de la balet a trecut la baschet. Și eu am făcut vreo opt de baschet, acum e rândul ei”, a completat aceasta.

„I-am luat degeaba pianul mamei de acasă”

Artista nu intenționează să se impună sub nicio formă în alegerile pe care copiii săi le vor face pe plan profesional. Ioana, fiica sa, are înclinații și pe partea atistică, dar Sanda a lăsat-o să opteze pentru ce activități vrea. Ea nu ne-a ascuns nici faptul că în copilărie i s-a impus, oarecum, să facă muzică, după ce mama sa a dat-o să studieze pianul.

„Ioana are înclinații și spre zona artistică, dar nu vrea și nici nu-i place. Mie, la început, mi s-a impus oarecum să fac muzică. Am studiat pianul, dar am uitat, nu mai știu să cânt. L-am luat și degeaba de acasă. Ceea ce are însă Dumnezeu pentru noi plănuit, habar nu avem”, ne-a mai spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe