Salariul uriaș pe care îl va încasa Dan Negru la Kanal D. L-a depășit până și pe Mihai Gâdea

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 27.01.2022, 12:34
Salariul uriaș pe care îl va încasa Dan Negru la Kanal D. L-a depășit până și pe Mihai Gâdea

Dan Negru va încasa un salariu uriaș la Kanal D. Celebrul prezentator de televiziune a părăsit grupul Intact după mai bine de două decenii, zeci de formate de divertisment pe care și-a pus semnătura și 22 de Revelioane realizate. „Regele audiențelor” l-a depășit până și pe Mihai Gâdea. El va primi și câteva bonusuri pe lângă suma fabuloasă ce îi va intra în conturi.

Dan Negru, mesaj după plecarea la Kanal D

Dan Negru a confirmat în urmă cu câteva zile informația la care nu multe persoane s-ar fi așteptat. A părăsit Antenele și va colabora cu televiziunea Kanal D. Prezentatorul a precizat că le datorează colegilor lui porecla „regele audiențelor” și că pleacă împreună pe drumuri noi. El a adăugat că nu se va găsi nicio urmă de neînțelegere cu cei care au rămas.

„Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise în sutele de articole din zilele astea. Nimic!!! E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal D, România TV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televiziune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. Sau nu în timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit. În lumea mare a televiziunii, asta e normalitatea.

Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțumindu-i public lui Paolo Bonolis, prezentator italian, atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI. Noi, televiziunea de aici, am pierdut mulți oameni cărora n-am apucat să le spunem că-i prețuim cât trăiau… Cristina Țopescu, Andrei Gheorghe, Mile Cărpenișan, Tavi Iordăchescu…

Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital și avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis că mâine ne întâlnim și vineri filmăm pentru Legendele. A fost o vreme șeful divertismentului în TVR. A fost si șeful meu. Povara recunoștintei e mai de preț decât povara urii!”, a fost un alt mesaj al lui Dan Negru.

Salariul urias pe care il va incasa Dan Negru la Kanal D
Dan Negru

Ce salariu va avea Dan Negru la Kanal D

Cât despre bani, Dan Negru va încasa o sumă enormă de la Kanal D în fiecare lună. „Regele audiențelor” îl va depăși pe Mihai Gâdea, care ar fi avut în anul 2020 un salariu de 15.000 de euro ca realizator al emisiunii „Sinteza Zilei” și director general al Antena 3.

Concret, Dan Negru va avea la Kanal D un salariu de nu mai puțin de 25.000 de euro pe lună, potrivit cancan.ro. Pe lângă această sumă, el va primi abonamente la SPA și la o clinică medicală, precum și o mașină cu care să poată circula.

Plecarea lui din grupul Intact, unde era cea mai longevivă vedetă, a venit într-un moment în care mulți oameni care au lucrat anterior în Pro TV domină segmentele din managementul Antenei 1. După încheierea colaborării de peste două decenii, Dan Negru a primit 15.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe