Salariul neaşteptat pe care îl are medicul Beatrice Mahler. Românii sigur vor avea ceva de zis

Ana Anitoiu 27.10.2021, 18:49
Salariul neaşteptat pe care îl are medicul Beatrice Mahler. Românii sigur vor avea ceva de zis

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București, una dintre principalele voci pe tema pandemiei de coronavirus, are un salariu neașteptat. Doctorul și-a început cariera în medicină la dorința mamei sale, care a suferit de o boală grea în copilărie, iar calea pe care a ales-o i-a adus succes în plan financiar.

Motivul pentru care Beatrice Mahler a devenit medic pneumolog

Beatrice Mahler a dezvăluit în emisiunea ”La cină” de la Digi24 că motivul pentru care a devenit medic pneumolog este că aceasta a fost dorința mamei ei, care a suferit de tuberculoză în copilărie.

“Mama mea a fost un copil care a avut tuberculoză şi când am dat examenul de rezidenţiat aveam de ales. Şi am întrebat-o, din punctul ei de vedere, ce medic şi-ar dori să fiu? Şi m-a rugat să fiu pneumolog, ca să fac ceva pentru pacienţii cu tuberculoză din România”, a spus Beatrice Mahler.

Salariul neasteptat pe care il are medicul Beatrice Mahler. Romanii sigur vor avea ceva de zis
Beatrice Mahler. Inquam Photos-Octav Ganea

Beatrice Mahler, despre credința ei

Cu o altă ocazie, Beatrice Mahler a dezvăluit că este o persoană credincioasă și că are amintiri deosebite din copilărie, când a petrecut timp alături de bunicii ei din comuna Sârbi, județul Bihor. În plus, ea a dezvăluit că fratele ei este preot.

”Bunicii mei m-au dus la biserică. Bunicul a fost cantor la biserică. Fratele meu este preot. Bunicul îmi povestea foarte frumos și cu multă admirație și respect de părintele Roman Braga, care a ajuns în comuna Sârbi după ce a fost trimis din pușcărie în zona de vest. A lăsat o amprentă atât de frumoasă acolo. E nevoie de astfel de oameni. Omul sfin­țește locul în orice.

Eu cred în Dumnezeu și cu siguranță Dumnezeu este cu mine în tot ceea ce fac. Îmi folosesc toa­te cunoștințele medicale, știin­țifice, știința și medicina bazată pe dovezi, toate cu… cre­din­ța în Dumnezeu. Asta mă defi­nește pe mine”, a spus Beatrice Mahler pentru Ziarul Lumina.

Beatrice Mahler, despre valul patru al pandemiei de coronavirus

Beatrice Mahler a declarat în urmă cu ceva timp că valul al patrulea al pandemiei de coronavirus provoacă în mult mai multe cazuri forme grave de Covid-19. Ea a avertizat că din această cauză este important ca fiecare persoană care are simptomatologie Covid-19 să ia legătura cu medicul de familie, indiferent de vârsta pe care o au, sau să meargă la o unitate medicală, dacă doctorul lor nu răspunde la telefon.

”Deși soluțiile terapeutice sunt funcționale pentru o mare parte din cei care trec prin boală, adică aproape 80% pot să treacă printr-o formă care să poată fi gestionată la domiciliu, o parte au nevoie de un ajutor substanțial, un ajutor care depășește orice capacitate de management la domiciliu.

Chiar dacă sunt persoane care încearcă să-și administreze terapia cu antivirale la domiciliu, oxigenoterapie…. sunt situații care, din păcate, duc la agravare și impun prezentarea urgentă într-un spital”, a explicat Beatrice Mahler.

Ce salariu are Beatrice Mahler

Beatrice Mahler câștigă un salariu de 24.000 de lei pe lună. Medicul încasează 202.643 de lei pe an din activitatea managerială de la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București, și 85.528 de lei pe an din activitatea de la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din Capitală.

Conform celei mai recente declarații de avere, pe care a depus-o în luna mai a acestui an, Beatrice Mahler deține un apartament cu o suprafață de 83,7 metri pătrați în Sectorul 4 al Capitalei, o mașină BMW fabricată în 2015 și peste 236.000 de lei în șase conturi bancare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...