Salariul fabulos pe care îl are Cabral la Pro TV. Nu te-ai fi așteptat la asta

Diana Radu 23.06.2020, 13:51
Salariul fabulos pe care îl are Cabral la Pro TV. Nu te-ai fi așteptat la asta

Cabral prezintă emisiune „Ce spun românii” de pe Pro TV din anul 2015 de când a fost lansată. Prezentatorul este o prezență îndrăgită de telespectatori, precum și emisiunea pe care o moderează, drept dovadă fiind cele peste 1.000 de ediții difuzate doar anul trecut.

Cât câștigă Cabral de la Pro TV

Având în vedere că emisiunea „Ce spun românii” se bucură de o popularitate foarte mare în rândul telespectatorilor și adună audiențe mari, salariul lui Cabral este unul pe măsură. Mai exact, prezentatorul TV ar încasa lunar o sumă de 10.000 de euro, potrivit huff.ro.

Pe lângă televiziune Cabral a încercat să cocheteze și cu afacerile, însă fără succes. Acesta a devenit asociat în firma Kiai Magic SRL, specializată în comerţul cu amănuntul în magazine. Dar în loc să-i aducă profit, i-a adus pierderi în valoare de 100.000 de euro în ultimii 10 ani.

De asemenea, Cabral era asociat  în 2015, în patru firme, dintre care două sunt pe profit. Cea mai importantă este Negru Production, înființată în 2004 și care conform ultimului raport financiar. A avut o cifra de afaceri în 2013 de aproape 710.000 lei și un profit de 233.000 lei. De asemenea, firma Negru Production SRL,  Cabral este asociat cu sora lui, Artemis. Firma a avut o cifra de afaceri de 219.000 lei și un profit de 165.000 lei pentru același an.

cabral, salariu, pro tv
Cât câștigă Cabral de la Pro TV

„Ce spun românii” a atins 1000 de ediții

Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte.

S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face. Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune”, a spus Cabral atunci când show-ul “Ce spun românii” a ajuns la ediția cu numărul 1.000.

Urmăriți Impact.ro și pe