Sacrificiul uriaș pe care îl face Oana Roman pentru mama sa, Mioara Roman. Vedeta a recunoscut: „Să nu mă știe nimeni”

Ana Ionescu, Ștefan Olteanu 23.06.2021, 08:37
Sacrificiul uriaș pe care îl face Oana Roman pentru mama sa, Mioara Roman. Vedeta a recunoscut: „Să nu mă știe nimeni”

Oana Roman nu are deloc o viață ușoară. În ultimii ani a avut parte numai de necazuri. A divorțat de soțul său, iar mama ei, Mioara, s-a îmbolnăvit grav. Cu toate acestea, Oana nu i-a lăsat la greu pe cei dragi. Pentru mama ei a mărturisit că face un sacrificiu uriaș.

La ce a renunțat Oana Roman de dragul mamei sale

Mama Oanei Roman este foarte bolnavă. Fosta soţie a lui Petre Roman suferă de un Parkinson agresiv. Oana și sora ei Catinca au fost mereu alături de ea și au avut o relație specială. Pentru binele ei, cele douăa au internat-o pe Mioara Roman într-un centru de recuperare. Din păcate însă, starea acesteia nu este una bună. Pentru mama ei, Oana Roman a mărturisit că ar face orice și chiar își sacrifică dorința de părasi Romania, „o ţară plină de ură și venin”.

„M-a întrebat azi cineva într-un interviu daca aș renunța la viața publică dacă aș primi un milion de euro. Aș renunța la viața în România, mâine, dacă aș putea pleca undeva unde să nu mă știe nimeni. Fără 1 milion de euro. Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă mai ţine aici. Nimic. O ţară plină de ură, veinn și ignoranţă nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România”, a scris Oana Roman într-o postare pe Instagram.

Sacrificiul urias pe care îl face Oana Roman pentru mama sa, Mioara Roman
Sacrificiul urias pe care îl face Oana Roman pentru mama sa, Mioara Roman

Oana Roman și Marius Elisei și-au mai dat o șansă după divorț

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu patru luni și nu își mai dădeau nicio șansă de împăcare. Mai mult, se zvonise că Marius își făcuse chiar o altă relație și ar urma să devină din nou tătic. După lungi discuții însă și tatonări, Oana și Marius au decis să își mai dea o șansă, în special de dragul fetiței lor, care a contribuit și ea la această împăcare, după ce i-a rugat să se îmbrățișeze pentru a le face o fotografie împreună.

„Poza asta a făcut – o Isa și a insistat să stăm fix așa. Am postat o cum a făcut o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editată deloc, dar este autentică precum iubirea cu care ea a făcut-o!’, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei realizate de fiica ei.

Zilele trecute a venit și confirmarea împăcării, după ce Oana a publicat într-un InstaStory o imagine de la malul mării în care apare sărutându-se cu fostul ei soț, Marius.

Urmăriți Impact.ro și pe