Sacrificiul pe care îl face George Burcea pentru Viviana Sposub în fiecare zi. Mai rar aşa ceva: „Mă ţine la curent”

Stan Filon 27.05.2022, 09:18

Acum s-a aflat ce sacrificiu face George Burcea pentru Viviana Sposub în fiecare zi, după ce îndrăgita prezentatoare de televiziune a acordat un interviu în exclusivitate pentru EGO.ro. De asemenea, Viviana Sposub a vorbit și despre micile sale secrete de frumusețe, care dau randament 100%, iar acest lucru poate fi verificat foarte ușor doar privind-o pe frumoasa brunetă.

Sacrificiul pe care îl face George Burcea pentru Viviana Sposub în fiecare zi

Ego.ro: Viviana, arăți extraordinar. Vreau să îți aflu toate secretele. Cum reușești să ai o asemenea siluetă și un ten curat?

Viviana Sposub: „Secretul cel mai mare pentru a mă menține în formă are legătură cu stresul și cu viața foarte activă. Deocamdată, cred că asta mă ține de fiecare dată în formă. Mănânc foarte mult, mănânc de toate. Cu toate acestea, reușeșc să îmi păstrez kilogramele. Când vine vorba de ten, sunt destul de drastică. Eu folosesc foarte mult makeup la muncă și este absolut necesar să îl îngrijesc și să am o rutină de skincare cu foarte mulți pași”, a spus prezentatoarea TV pentru EGO.ro. 

Atunci când vine vorba de păr, ce secrete ai?

Viviana Sposub: Mă duc să mă tund, este prea lung. Fac o schimbare de look. Vreau să tund destul de mult din el, ținând cont că în fiecare dimineață trebuie să mă coafez, este destul de dificil pentru mine și pentru fetele care au grijă de mine la Kanal D. Vreau să mai tund din el, să fie mai simplu dimineața și mult mai rapid.

Sacrificiul pe care il face George Burcea pentru Viviana Sposub in fiecare zi
Sacrificiul pe care il face George Burcea pentru Viviana Sposub in fiecare zi

Te găsim și într-o nouă ipostază la Kanal D. Cum ai acceptat provocarea? Cum te simți la matinal?

Viviana Sposub: Eu am mai lucrat la matinal, la ”Vorbește lumea” și la ”Observator”. Sunt obișnuită cu trezitul de dimineață. Este destul de greu, dar îmi place foarte mult ceea ce fac. Cred că asta este cel mai important, să ai un vibe bun și o energie bună. Oamenii de acasă asta așteaptă la primele ore ale dimineții, să primească energie bună și multă informație, exact ceea ce se întâmplă în emisiunea noastră în fiecare zi.

Bun, dar cum faci cu George? Tu te duci în fiecare zi la Kanal D de dimineață. Cum petreceți timp împreună?

Viviana Sposub: Noi reușim să ne gestionăm relația în așa fel încât să petrecem extrem de mult timp împreună, acesta este și secretul relației noastre. Facem mai toate lucrurile împreună. Acum, de când eu mă trezesc cu noaptea în cap, ne-am făcut cumva un program. Îl trezesc la 4 dimineața și pe el, parcă îmi e ciudă să îl văd cum doarme ca un îngeraș. Fac tot posibilul să îl trezesc, deschid toate luminile, dau drumul la muzică, dau drumul la apa din duș, fac foarte multă gălăgie. Ne bem cafeaua împreună. Probabil el mai moțăie vreo oră atunci când eu merg spre televiziune, dar, la ora 8, de fiecare dată, deschide televizorul și se uită la emisiune. Mă ține la curent cu un feedback la cald.

Deci e un adevărat fan, nu?

Viviana Sposub: Da, nu există să nu se uite la emisiune. Dacă nu este acasă și se întâmplă să aibă treabă de dimineață, se uită online. De fiecare dată îmi spune cum i s-a părut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...