Sacrificiul pe care îl face Andreea Raicu de dragul afacerii sale. Apropiații au remarcat imediat transformarea

Anca Manolica 23.11.2022, 13:12
Sacrificiul pe care îl face Andreea Raicu de dragul afacerii sale. Apropiații au remarcat imediat transformarea

De când a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, viața Andreei Raicu s-a schimbat radical. Fosta prezentatoare TV este în prezent o femeie de afaceri de succes, deținând un business cu articole vestimentare și accesorii. De asemenea, vedeta oferă cursuri de nutriție, beauty, fashion și dezvoltare personală. Iată ce sacrificiu important face pentru ca afacerea ei să meargă bine.

Andreea Raicu, sfaturi pentru cei care vor să intre în afaceri

Andreea Raicu a trecut de la statutul prezentatoare TV la o femeie de afaceri de succes. Aceasta deține un business cu articole vestimentare și accesorii, care îi merge foarte bine. Vedeta a muncit intens în acest an, mai ales la început, dar tot efortul a meritat. Prin noul său brand a vrut să stabilească o diferență între produsele de dezvoltare profesională pe care le comercializează și articolele vestimentare.

Extrem de activă în mediul online, acolo unde o urmăresc zeci de mii de persoane, aceasta le oferă o mulțime de sfaturi bune fanilor săi, mai ales celor care vor să devină antreprenori. Aceasta le-a vorbit recent despre cum poate o femeie să reușească într-o lume a bărbaților.

„Oamenii care vor să devină antreprenori aș vrea să știe că să devii antreprenor înseamnă să muncești foarte mult. Să muncești mai mult decât poți să îți imaginezi, să poți să faci față tuturor situațiilor, să găsești soluții de fiecare dată când apare o problemă, să faci lucruri pe care nu ești obișnuit să le faci și să te motivezi singur.

Dacă ești femeie, atunci când ești antreprenor, de foarte multe ori ești în energia masculină pentru că e nevoie să faci, să dezvolți, să găsești soluții, să fii tot timpul în acțiune, să fii acolo, ceea ce te face să îți mai pierzi din trăsăturile care definesc o femeie și o fac să fie frumoasă și anume blândețe, răbdare, acea atitudine calmă și recunosc că în perioadele în care sunt în acțiune și mie mi se mai întâmplă asta și bărbații din jurul meu îmi reamintesc.”, a spus Andreea Raicu.

Andreea Raicu
Andreea Raicu

Sacrificiul pe care îl face de dragul afacerii sale

Andreea Raicu le-a vorbit fanilor săi și despre cum este ea în rolul de femeie de afaceri. Aceasta recunoaște că uneori este extrem de solicitant să analizeze totul, să fie mereu atentă la toate lucrurile. Însă spune că meditația o ajută foarte mult în acest sens.

„Eu recunosc că sunt o femeie care stă foarte mult în minte și cred că asta ține și de personalitatea mea, dar și de ceea ce fac și mi-a fost foarte greu să mă împac cu acest lucru pentru că uneori e foarte obositor să analizezi atât de mult, să fii tot timpul atent la lucruri, să fii tot timpul în cap și să analizezi.

A trebuit să accept și să văd ce pot face cu asta în așa fel încât să fiu în corp, ca să fiu prezentă și să fiu atentă la tot ce mă înconjoară și asta fac cu ajutorul meditației și cu ajutorul conștientizării al fiecărui lucru pe care îl fac în fiecare moment.”, a mai spus îndrăgita bloggeriță.

Citește și: Andreea Raicu a lăsat inhibițiile deoparte în fața aparatului foto. Ipostaza îndrăzneață în care a fost surprinsă vedeta. Foto

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...