Sabrina nu se dezice. Cântăreaţa care făcea furori în anii ’80 arată superb la 54 de ani. Foto

Andra Daoud 20.07.2022, 20:15

Sabrina, celebra cântăreață care încânta publicul cu vocea ei în anii ’80, face în continuare furori, de data aceasta pe rețelele sociale. Sabrina a ajuns la vârsta de 54 de ani, dar arată în continuare extrem de bine, mulți ar spune, fără să exagereze, mai bine chiar decât în perioada ei de glorie.

Sabrina arată impecabil la 54 de ani

Sabrina a încântat generații întregi cu muzica ei și aproape că nu este cineva care să nu știe piesa „Boys Boys Boys”, hit al anilor ’80. Artista originară din Italia era una dintre cele mai atrăgătoare prezențe feminine din peisajul muzical și se poate lăuda în continuare cu niște forme de invidiat.

Ajunsă la vârsta de 54 de ani, Sabrina nu se ferește să își expună formele în pictoriale sau pe rețelele sociale. Ea este extrem de activă pe internet, în special pe Instagram, unde își încântă cei peste 1,2 milioane de urmăritori cu fotogrrafii care mai de care mai provocatoare.

Sabrina Salerno se bucură de vremea frumoasă și este extrem de generoasă cu fotografiile în costum de baie. Contul ei de Instagram este plin de imagini care mai de care mai provocatoare, de la plajă. Imaginile sunt recompensate cu zeci de mii de like-uri și comentarii de către cei care o urmăresc pe Sabrina online.

Sabrina nu de dezice. Cantareata care facea furori în anii 80 arata superb la 54 de ani
Sabrina posteaza des fotografii in costum de baie

Sabrina, victima abuzurilor în tinerețe

Chiar dacă s-a bucurat de un succes uriaș pe plan muzical, Sabrina nu a fost ferită de momente dificile, de-a lungul timpului. Înt-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, artista a povestit că primul ei manager o manipula și o abuza verbal. Aceasta chiar s-a întrebat cum de a rezistat și nu a cedat psihic.

„Nu ştiu cum am reuşit să rezist psihic, pentru că am fost cu adevărat singură împotriva acestui om. Era o persoană eminamente rea. Ştiu că nu ar trebui să vorbim urât despre oamenii care nu sunt de faţă, dar dacă mă întrebaţi dacă l-am iertat, răspunsul meu e un mare Nu. Şi-ar fi dorit şi o relaţie intimă cu mine, dar din fericire nu am fost niciodată atât de slabă încât să-i cedez”, a povestit Sabrina.

Nici pe plan personal viața ei nu a fost una roz. Sabrina a crescut cu bunicii ei, pentru că mama sa era foarte tânără atunci când a născut-o. Cu tatăl ei nu a avut niciodată o relație apropiată și, deși a vrut să ia legătura cu el la un moment dat, acesta a respins-o.

„Înainte de a muri, mi-a cerut iertare. Iertarea, atunci când vine, este o binecuvântare divină. Încă încerc să îl iert, pentru că asta mă ajută să trăiesc mai bine, dar este un proces dificil. Dacă aş spune că l-am iertat şi sunt liniştită, aş minţi. M-a recunoscut în cele din urmă, dar nu am avut niciodată parte de iubirea lui”, a mai povestit artista.

În prezent, Sabrina este căsătorită cu un antreprenor din industria textilă pe nume Enrico Monti și au împreună un fiu pe nume Luca.

 

Urmăriți Impact.ro și pe