EXCLUSIV

S-au dat cărțile pe față. Ce se întâmplă după plecarea lui Culiță Sterp de la Survivor! Un fost concurent a spus tot planul (exclusiv)

Stan Filon 01.06.2021, 20:12
S-au dat cărțile pe față. Ce se întâmplă după plecarea lui Culiță Sterp de la Survivor! Un fost concurent a spus tot planul (exclusiv)

Un fost concurent de la Survivor a dat cărțile pe față și a spus exact ce strategie a fost adoptată la celebra emisiune difuzată de Kanal D, după ce și Culiță Sterp a părsut concursul. Mulți fani ai emisiunii se tem că aceasta nu va mai fi la fel de urmărită acum, când au plecat multe vedete.

Ce se întâmplă după plecarea lui Culiță Sterp de la Survivor

Cătălin Moroșanu consideră că emisiunea fenomen de la Kanal D va fi în continuare foarte urmărită de fani, chiar dacă vedete cu nume sonore au părăsit deja competiția. Mai mult, acesta este convins că emisiunea Survivor România va fi câștigată de o fată, la fel ca anul trecut, când cântăreața Elena Ionescu a plecat acasă cu marele premiu. ”Ele rămân eroinele show-ului”, a declarat Cătălin Moroșanu în exclusivitate pentru Impact.ro.

“Publicul celor de la Survivor România 2021 este deja stabilizat. Au trecut multe luni peste concurs şi lumea ştie deja ce vrea. A fost o perioadă în care au existat şi ceea ce se poate numi vedete, iar unele dintre ele au plecat acasă. Însă publicul, nu. E acolo, prezent la întâlnirea cu eroii săi, orice nume ar purta aceştia”, ne-a mărturisit Cătălin Moroșanu.

Ce se intampla dupa plecarea lui Culita Sterp de la Survivor
Ce se intampla dupa plecarea lui Culita Sterp de la Survivor

”Fetele sunt eroii acestui gen de emisiune”

Fostul concurent a rămas un fan înrăit al emisiunii Survivor România. Nu ratează nicio ediție. “Sunt la curent cu mişcările de ultimă oră de la Survivor. Personal, nu m-a surprins plecarea lui Culiţă. El vorbea încă de acum vreo 2 luni despre intenţia de a fi acasă, lângă soţie, în momentul în care ştia că trebuie să-i vină pruncul pe lume.

Sigur, dorinţa asta a fost mai puternică decât competiţia. Şi îl înţeleg pe deplin, fiindcă familia e totuşi ceva mai puternic decât dorinţa de aventură, de necunoscut, de câştig, de faimă sau financiar. Mai mult, familia este chiar şi peste valoarea unui contract, în unele cazuri. După cum, mai cred şi că ştirea conform căreia durata emisiunii urma să se prelungească şi pe parcursul lunii iunie, a fost, mai mult ca sigur, picătura care l-a ajutat să încline balanţa”, ne-a mai mărturisit Cătălin Moroşanu.

Cătălin Moroșanu recunoaște cu mâna pe inimă că fetele sunt eroinele emisiunii și nu exclude ca tot o reprezentantă a sexului frumos să fie câștigătoarea ediției de anul acesta. “În fapt, dacă stăm şi ne gândim cu atenţie, fetele sunt eroii acestui gen de emisiune. A trăi acolo, în condiţii deseori la limită de igienă, în care te confrunţi cu diverse provocări, inclusiv cu acea perioadă din lună când trebuie să treci prin efectele menstruaţiei, nu e deloc simplu. Iar probele fizice sunt o provocare suplimentară pentru fete. Aşa că, dacă va câştiga tot o fată, jos pălăria, în faţa ei! Nu văd niciun motiv de supărare!”, a conchis Cătălin Moroşanu, fost concurent la Survivor România 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...