S-au certat la Survivor România, deși deveniseră cei mai buni prieteni. Scandalul a răbufnit: ”Nu te mai umfla atât”

Iancu Andreea, Anca Manolica 25.06.2021, 11:02
S-au certat la Survivor România, deși deveniseră cei mai buni prieteni. Scandalul a răbufnit: ”Nu te mai umfla atât”

Tensiunea atinge cote alarmante în cadrul competiției Survivor România, pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de final. Nervii concurenților sunt întinși la maximum și astfel conflictele între ei sunt iminente. Recent, doi dintre aceștia s-au certat cumplit, deși deveniseră cei mai buni prieteni. Un nou scandal a ajuns astfel în atenția publicului, care urmează să descopere o ceartă neașteptată în ediția de astăzi a reality-show-ului din Republica Dominicană.

S-au certat la Survivor România, deși deveniseră cei mai buni prieteni. Cine sunt concurenții care au stârnit un nou scandal în Dominicană

Doar câteva ediții îi mai despart pe concurenții Survivor 2021 de marele final, în care va fi desemnat câștigătorul competiției din Republica Dominicană. Tensiunea dintre membrii echipei Faimoșilor și Războinici a ajuns la un nivel ridicat. Doi dintre concurenți s-au certat la Survivor România, deși deveniseră cei mai buni prieteni. Cearta este una complet neașteptată și are drept protagoniști pe Sebastian, Zanni și Albert Oprea. Dialogul celor trei a pornit de la comentariul dur al lui Sebi la adresa lui Zanni, despre care concurentul a afirmat că este plângăcios.

Sebastian Chitoșcă: Fratele meu Zanni, sincer, la cald este cel mai plângăcios.
Zanni, imitându-l pe Sebastian Chitoșcă: Zannidache, vorbești de scuze, ești șef pe scuze! Ești cel mai plângăcios!
Zanni, către Sebi: Nu vreau să zic, dar mie mi se pare că tu ești șeful la scuze.

Albert Oprea: Oameni foarte votați, iubiți de public și trebuie să ne asigurăm. Primul care m-a întrebat a fost Sebastian, dacă se plânge Zanni și i-am zis că da, se plânge.
Zanni: Ai spus că sunt plângăcios, că îmi caut scuze mereu, asta ai spus.
Sebastian Chitoșcă: Lasă-mă! Nu te victimiza așa, vere!

Acuzațiile dintre ei nu se opresc nici în timpul traseului. Sebastian și Zanni continuând discuția în care este implicat și Albert Oprea.

Sebastian Chitoșcă: Ți-am zis de 10 ori!
Zanni: El ridică tonul la mine când îmi spune ceva.

Sebastian Chitoșcă: Nu te mai umfla atât!
Albert Oprea: Lasă că ne vedem noi.

S-au certat la Survivor România, deși deveniseră cei mai buni prieteni
Conflict între Zanni și Sebi, la Survivor România

Concurenții se pregătesc de un nou joc de comunicare

Ediția de vineri, 25 iunie, a emisiunii Survivor România aduce noi provocări pentru concurenți, aceștia urmând să parcurgă încă un traseu dificil. Totodată, aceștia sunt nevoiți să își adune forțele pentru un nou joc de comunicare, fiecare dintre echipe sperând să fie câștigătoare. Pe de altă parte, în această seară, un membru al Faimoșilor și un Războinic ar urma să fie nominalizați pentru eliminare.

Elena Marin: Îmi doresc să câștigăm. Este foarte important! Nu îmi doresc să câștigăm un singur joc de imunitate. Îmi doresc să câștigăm ambele jocuri de imunitate.
Daniel Pavel: Meritați cu toții o răsplată! Este un traseu extrem de spectaculos veți urmări din nou! Intensitate epică, dar și îndemânare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...