S-a luptat cu nemilosul cancer, dar continuă să fumeze. Marea vedetă din România care nu ţine cont de ce spun medicii

Ana Anitoiu, Mihai Ianoși 27.07.2021, 00:05

O vedetă din România care s-a luptat cu nemilosul cancer continuă să fumeze, în ciuda avertismentelor pe care le dau medicii cu privire la acest obicei nesănătos. După ce a învins boala, ea a explicat cum i s-a schimbat perspectiva asupra vieții.

Cum arată vedeta după ce a învins cancerul

În ciuda perioadei dificile pe care a trăit-o, vedeta nu a renunțat la fumat. A fost surprinsă de fotoreporterii Playtech-Impact în dreptul unei clinici de înfrumusețare din Constanța în timp ce fuma, fără să țină cont de trecutul ei medical delicat.

Însă, după ce a învins boala, Eugenia Șerban arată extraordinar, la vârsta de 51 de ani. Poartă părul scurt în urma cancerului cu care s-a luptat în 2019 și pare să fie din ce în ce mai bine în fiecare zi. De altfel, din luna iunie a acestui an a început să revină pe scenă în spectacole.

S-a luptat cu nemilosul cancer, dar continua sa fumeze. Marea vedeta din Romania care nu tine cont de ce spun medicii
Eugenia Serban

Vedeta, despre cum lupta pe care a dat-o cu cancerul

Eugenia Șerban a spus că n-a fost ușor la început, când a aflat diagnosticul pe care cei mai mulți oameni îl asociază cu decesul. Însă, vedeta a prins curaj și a învățat să lupte. Ea a povestit și cum a aflat că s-a îmbolnăvit.

”Am aflat că am cancer la un control de rutină. Îndemn orice femeie din lume asta să facă acele controale de rutină, o dată pe an. Medicul mi-a spus că ceva nu este în regulă, a vrut să facă investigații mai multe și, în ziua în care făcea și o biopsie brusc s-a hotărât, când eu eram anesteziată, să le spună asistentelor să-mi facă și o ecografie de sân. A fost ziua în care am aflat că am cancer ginecologic și două tumori și la sâni”, a spus Eugenia Șerban.

Vedeta este iubită

Actrița a preferat să păstreze discreția cu privire la lupta pe care a trebuit să o dea cu boala înspăimântătoare. A împărtășit totul doar cu apropiații care au ajutat-o să învingă cancerul. În prezent, vedeta iubește, este iubită și are o nouă perspectivă asupra vieții.

”Acum iubesc și sunt iubită. Am avut iubiți care m-au răsfățat cu cadouri scumpe. Mi s-au pus chiar diamante în pomul de Crăciun.

În viața mea nu va mai exista «nu pot», căci mi-am dat seama că se poate. Acum am învățat să mă iubesc mai mult, să petrec mai mult timp cu mine și să nu mai las pe mâine orice lucru care m-ar putea bucura azi”, a mai spus Eugenia Șerban.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...