S-a luat decizia: ce se întâmplă cu denumirea ”Universitatea Craiova”. Prima reacție: ”E nedrept”

S-a luat decizia: ce se întâmplă cu denumirea ”Universitatea Craiova”. Prima reacție: ”E nedrept”

Fotbalul naște pasiuni aprinse. Așa se întâmplă și la Craiova, unde subiectul și mărul discordiei e același, de ani de zile. Dar acum s-a dat decizia și s-a aflat ce se întâmplă cu denumirea Universitatea Craiova.

Ce se întâmplă cu denumirea „Universitatea Craiova”. Decizia a fost luată

Adrian Mititelu, omul care susține că este deținătorul adevăratei Universitatea Craiova, a primit azi o lovitură grea din partea justiției. S-a luat o decizie importantă azi. Curtea de Apel București a decis că echipa lui Adrian Mititelu nu mai poate folosi, temporar, denumirea de Universitatea Craiova, respingând astfel apelul clubului U Craiova 1948 SA. Conform deciziei instanței, denumirea poate fi folosită acum doar de gruparea care activează în Liga 1. Clubul de drept public Universitatea Craiova a acordat, printr-un contract de asociere, dreptul de a folosi denumirea Universitatea Craiova echipei care activează în Liga I. Actuala vicecampioană a României se poate bucura de acest drept.

Adrian Mititelu primește lovitură după lovitură. În luna mai a acestui an, Tribunalul Bucureşti i-a interzis echipei lui Adrian Mititelu, U Craiova 1948 SA, dreptul de a utiliza denumirea Universitatea Craiova în activitatea comercială a clubului.

U Craiova 1948 SA a promovat în acest an în Liga 2. Echipa lui Adrian Mititelu e lider în Liga 2, cu 10 puncte, după patru etape.

universitatea craiova adrian mititelu

S-a luat decizia: ce se întâmplă cu denumirea ”Universitatea Craiova”. Prima reacție: ”E nedrept”

Adrian Mititelu, prima reacție după aflarea deciziei instanței. „ E nedrept”

Clubul lui Adrian Mititelu a reacționat azi cu o postare pe Facebook la aflarea deciziei Curții de Apel.

„Astăzi, Curtea de Apel București a stabilit ca măsură provizorie până la soluționarea fondului în dosarul ce privește marca UNIVERSITATEA CRAIOVA, proces în care ne judecăm cu Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova că nu mai avem voie să folosim denumirea de “UNIVERSITATEA CRAIOVA”! Prin urmare, ne vom conforma sentinței instanței de judecată, chiar dacă o considerăm nedreaptă și absurdă.

Această soluție a instanței nu afectează calitatea noastră de succesor al fostei FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, fostei UNIVERSITATEA CRAIOVA, fostei ȘTIINȚA CRAIOVA, fostei UNSR CRAIOVA !
De asemenea, această soluție nu afectează dreptul nostru exclusiv de a folosi simbolul secției de fotbal și anume “LEUL” și celelalte însemne adiacente care au fost folosite exclusiv de către echipa de fotbal.
Până la terminarea acestui proces pe fond, vom evolua în campionat sub denumirea U CRAIOVA 1948 în principal, și vom folosi în secundar, denumirile de FC Universitatea, Fotbal Club Universitatea 1948, FCU 1948, FCU Craiova 1948 și Leii din Bănie Craiova.

Mai facem precizarea faptului că, sentința provizorie obținută de către clubul lui Badea are la bază o sentință a ÎCCJ prin care clubul lui Badea a câștigat dreptul exclusiv de a folosi numele de UNIVERSITATEA CRAIOVA, dar care nu a luat în calcul procesul cu privire la palmares pe care l-am câștigat ulterior și care urmează să fie tranșat irevocabil pe 15 octombrie. După tranșarea irevocabilă a procesului cu palmaresul urmează reformarea sentinței în ceea ce privește numele de UNIVERSITATEA CRAIOVA!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI