S-a întâmplat la patru zile de la înmormântarea lui Emi Pian. Era de așteptat

Rădulescu Valentin 12.08.2020, 13:24
S-a întâmplat la patru zile de la înmormântarea lui Emi Pian. Era de așteptat

După patru zile de la înmormântarea lui Emi Pian, polițiștii au început să efectueze căutări în casa fostului lider din clanul Duduianu. De asemenea, mai multe persoane au început să fie ridicate și duse la audieri.

Ce au făcut autoritățile după înmormântarea lui Emi Pian?

Polițiștii au făcut miercuri dimineață noi percheziții pentru a se afla cu exactitate cum a fost omorât Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Doi membrii ai clanului Duduianu, Ciprian și Grațian, frații interlopului ucis, au fost ridicați și duși la audieri. De asemenea, polițiștii și procurorii caută în continuare noi probe la casa lui Emi Pian, aflată în Rahova, iar de astfel, încă patru persoane ar urma să fie duse la audieri, se arată potrivit informațiilor de pe digi24.ro.

Totodată, poliția s-a dus și la locuința liderului clanului Rinu, gruparea din care face parte bărbatul care l-a ucis pe Emi Pian. Autoritățile au spus că se află acolo pentru a se evita eventualele conflicte sau răzbunări. Amintim că principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian a fost arestat preventiv în ziua de vineri, după ce a fost audiat la Serviciul Omori, care a preluat și cazul. În prezent, Gheorghe Emanuel Richard, care face parte de clanul Rinu, este acuzat pentru uciderea interlopului Emi Pian.

S-a întâmplat la patru zile de la înmormântarea lui Emi Pian. Era de așteptat
S-a întâmplat la patru zile de la înmormântarea lui Emi Pian. Era de așteptat

Emil Pian a murit la vârsta de 39 de ani

Principalele informații arată că Emi Pian a fost ucis în urma unui joc de barbut. Aici ar fi pornit un conflict între mai multe persoane din sectorul 6. Șeful clanului Duduianu a fost înjunghiat cu un obiect ascuțit, ceea ce a necesitat transportul lui la spital. În urma rănilor provocate, acesta a decedat.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, au informat criminaliștii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Urmăriți Impact.ro și pe