S-a întâmplat la o lună de internare. Ce a făcut acum Alexandre Eram, soțul Andreei Esca

După situația critică prin care Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram au trecut după ce s-au îmbolnăvit de COVID-19, cei doi soți au lăsat în urmă amintirile urâte din spitale și încearcă acum să se odihnească și că capete liniștea mult visată. Ce se întâmplă acum cu familia prezentatoarei TV?

Unde se află Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram

Andreea Esca și Alexandre Eram petrec câteva zile departe de toată agitația Capitalei, lăsând în urmă greutățile provocate de evenimentul nefericit al infectării cu coronavirus. Cei doi soți au mers să-și reîncarce bateriile la moșia lor din Porumbacu de Sus, un sătuc superb, aflat la poalele Vârfului Negoiu, din Munții Făgăraș. Situat în județul Făgăraș, Porumbacu de Sus a fost satul copilăriei Andreei Esca. La locuința de vară a prezentatoarei și-au făcut apariția și Tudor Chirilă și Dana Rogoz, care au venit să o salute pe Andreea.

Andreea Esca, în Porumbacu de Sus. Foto: instagram/ Andreea Esca

Andreea Esca, în Porumbacu de Sus. Foto: instagram/ Andreea Esca

Reamintim cititorilor că Andreea Esca s-a îmbolnăvit în urmă cu o lună de coronavirus, la fel și soțul său, Alexandre Eram, care a trecut printr-o formă mai severă a bolii, care a debutat cu febră.

„Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepti să ți se întâmple ție, oricum ar fi, și primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu. Avea de 2 zile febră foarte mare, pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică. Ne-am gândit că poate are o enterocolită sau, cine știe, chiar o toxinfecție alimentară, pentru că el de obicei atunci când avea orice fel de probleme cu stomacul făcea și febră.

Numai că mi s-a părut ciudat că era aproape a 3-a zi în care făcea febră și era febră foarte mare, aproape de 40 de grade. I-am făcut acest test și lui Aris și a ieșit și el cu un rezultat pozitiv, el până în acel moment neavând niciun alt simptom”, a declarat Andreea Esca, în interviul pe care l-a acordat pentru PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI