S-a căsătorit Ciprian Marica după escapada de la hotel? Detaliul neobservat până acum

Rădulescu Valentin 08.06.2020, 17:39

Recent au apărut mai multe întrebări cu privire la relația dintre Ciprian Marica și Ioana Marcu. Cei doi au mărturisit că nu vor să se căsătorească, iar de curând au devenit nașii lui Ilie Năstase și Ioana Simion. Acest lucru dezvăluie mai multe detalii neobservate până acum.

Ciprian Marica s-a căsătorit după evenimentul din hotel?

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit, după ce în urmă cu ceva timp își anunțase divorțul. Așadar, cei doi au fost nevoiți să se decidă și cine le vor fi nași. Alegerea acestora a fost însă o surpriză pentru toată lumea, nașii fiind Ciprian Marica și Ioana Marcu, lucru arată faptul că cei doi s-ar fi căsătorit în secret.

Anunțul făcut de cuplul din lumea mondenă a stârnit mai multe întrebări cu privire la căsătoria dintre Ioana și Marica. Cei doi au decis că nu vor să se căsătorească, iar pentru a deveni naș, în religia ortodoxă, trebuie să te cununi în fața Domnului. Adevărul nu se știe încă, cert este că cei doi au mărturisit că nu vor să ajungă la nuntă.

S-a căsătorit Ciprian Marica după escapada de la hotel? Detaliul neobservat până acum
S-a căsătorit Ciprian Marica după escapada de la hotel? Detaliul neobservat până acum

Ciprian și Ioana Marcu au spus în repetate rânduri că nu vor să se căsătorească

Fostul fotbalist a declarat în trecut că nu s-a gândit la căsătorie. Acesta consideră că o bucată de hârtie nu schimba lucrurile și că sunt fericiți așa. Marica a spus că se simte bine alături de iubita lui, și chiar dacă au împreună doi copii, pentru el nu este un motiv de cununie. Cei doi se înțeleg bine, iar recent au avut și mai multe apariții publice, chiar dacă scandalul cu videoclipul în care Marica își înșeală soția a creat multe controverse.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a spus Marica în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe