S-a anunțat deznodământul Ligii 1. „Craiova va fi campioană”. Cum se va întâmpla asta

Marian Cărăvan 03.08.2020, 14:28

Eu un adevărat război al declarațiilor înaintea „finalei campionatului” din această seară. După ce un oficial al campioanei CFR Cluj a anunțat că echipa ardeleană nu se va prezenta la meciul din Bănie, au apărut amenințări și din partea Craiovei.

Cum e posibil ca Universitatea Craiova să fie campioană

Clujenii, prin vocea directorului sportiv Bogdan Mara, au anunțat că nu se vor prezenta la meciul de pe stadionul „Ion Oblemenco” dacă oltenii nu fac dovada unei testări recente. În replică, Mihai Rotaru, patronul grupării din Bănie, i-a amenințat pe ardeleni că vor pierde la „masa verde” dacă nu se vor testa azi. Un circ în toată regula, într-un fotbal „virusat”. Titlul va ajunge în Bănie, este de părere unul dintre antrenorii care evoluează cu succes în afara granițelor României. Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, o declară deja campioană pe Craiova.

Am informații în cazul în care se va decide în seara asta campioana. Jocul Astra – Craiova va avea loc după acest final de campionat dacă se va ști campioana, dacă nu, acest meci va fi dat pierdut cu 3-0, în favoarea celor de la Craiova și o să vedeți că se va întâmpla așa.

Craiova va câștiga la masa verde acest campionat și ne vom aduce aminte, nu am nimic cu Craiova nici cu CFR, dar nu mi se pare normal. M-am atașat puțin de Astra, niște băieți care muncesc în condiții destul de grele și au ajuns pe locul 3, există și pentru ei niște bonusuri, există și pentru club, datorită unui loc mai sus și este diferența de bani. Atunci nu mi se pare corect să existe un nou «caz bricheta». Se va întâmpla același lucru și acum”, a declarat Marius Șumudică pentru PRO X.

În condiții normale, fără un „caz bricheta”, învingătoarea din această seară va fi campioană.

În privința meciului din această seară, doar un lucru este clar: echipa care învinge devine campioană.

Meciul va avea loc de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, și va putea fi urmărit pe Digi Sport, Telekom Sport 1 și Look Plus. Detalii despre meci vor fi și pe Impact.ro, în format live text.

Universitatea Craiova – CFR Cluj va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan (Arad), asistat de Octavian Șovre (Satu Mare) și Vasile Marinescu (București). Arbitru de rezervă: Radu Petrescu (București). Observator: Aron Huzu (Sibiu).

Momentan, lider e CFR, cu 46 de puncte (din 9 meciuri), iar Craiova e pe 2, cu 44 de puncte (din 8 meciuri). Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova (din etapa a 9-a) a fost amânat din cauza cazurilor de COVID-19 de la formația giurgiuveană.

Azi, 3 august, este termenul limită pentru transmiterea la UEFA a echipelor participante în cupele europene, pentru sezonul 2020/2021. Practic, până la ora 23:59 (oră la care meciul Craiova – CFR ar fi gata de mult), UEFA trebuie să fie înștiințată oficial. Numai că trebuie clarificată situația în care meciul se va încheia la egalitate.

 

Urmăriți Impact.ro și pe