S-a aflat tot! Secretul lui Carmen de la Sălciua. A făcut asta timp de 10 ani

Elena Avramescu 14.08.2020, 13:16
S-a aflat tot! Secretul lui Carmen de la Sălciua. A făcut asta timp de 10 ani

Carmen de la Sălciua a intrat rapid în atenția publicului, fiind o artistă extrem de talentată și foarte frumoasă. Astfel că are pachetul întreg pentru celebritate, care îi priește de minune. În plus, piesele ei sunt mereu în trending pe Youtube, semn că face o treabă extrem de bună.

Secretul lui Carmen de la Sălciua

Înafara de talentul ei, se poate lăuda și cu un aspect fizic de invidiat. Este sexy, trasă prin inel, și nu s-a ferit să apeleze la îmbunătățiri pentru a arăta așa cum și-a dorit. Fanii o adoră și îi apreciază frumusețea la fiecare poză postată pe conturile ei de socializare.

Recent, după ce a postat o poză pe social media, Carmen de la Sălciua le-a dezvăluit fanilor unul dintre secretele ei, datorită căruia este mereu la înălțime, la propriu. Este mică de înalțime, motiv pentru care poartă, de peste 10 ani,  pantofi cu toc extrem de înalt, cu care puține fete au curaj să se încalțe.

S-a aflat tot! Secretul lui Carmen de la Sălciua
S-a aflat tot! Secretul lui Carmen de la Sălciua

A făcut asta timp de 10 ani

Astfel că artista poartă pantofi și sandale cu tocuri de peste 17 cm și nu are nicio problemă cu echilibrul sau durerile de picioare. Aceasta a mai spus că mersul pe tocuri a devenit chiar mai comod decât adidașii.

„Și sesiunea fotografiilor de astăzi se termina cu o curiozitate pe care ați avut-o in sesiunea cu întrebări!
“De ce ești așa înaltă?”
Uite , de-asta !?
Timp de 10 ani mersul pe tocuri a devenit mai comod decât adidașii și au fost parte din “ uniforma” mea de artist! Îi port cu mândrie și in mâna și in picioare?
Particularitățile care susțin feminitatea vor fi mereu parul lung, tocurile înalte și vestimentația feminină .. atuuri pe care o femeie le poarta o viața cu ea!?” a scris Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram, după ce a postat o fotografie, în timp ce ține în mână o astfel de pereche de pantofi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...