EXCLUSIV

S-a aflat tot despre viaţa Ramonei Gabor din Dubai. Cu cine are o relaţie de ani de zile (exclusiv)

Stan Filon 27.09.2021, 09:51

Ramona Gabor s-a schimbat radical. Nu mai este tânăra petrecăreață pe care o știm cu toții. A devenit mult mai discretă și se ține departe de scandaluri și alte cancan-uri. Trăiește în Dubai de mai bine de 9 ani și este într-o relație frumoasă, despre care personal nu a vorbit niciodată.

S-a aflat totul despre viaţa Ramonei Gabor din Dubai

Ramona Gabor a înflorit în Dubai, acolo unde trăiește de mai bine de 9 ani. Trăiește în lux, așa cum și-a dorit mereu. În plus, iubește și este iubită, însă nu a vorbit niciodată despre bărbatul din viața sa, iar mulți spun că acesta ar putea fi însurat, iar de aici vine și discreția totală a Ramonei Gabor.

În toată această perioadă, Ramona Gabor nu a spus care este numele iubitului său și nu a postat niciodată o fotografie alături de el. ”Am mai spus-o: nu voi posta niciodată imagini cu un bărbat dacă acesta nu îmi este soț și, poate, nici atunci. Am învățat că este foarte frumos să iubești și să fii iubită fără ca cei din jur să te judece pe tine sau să îți judece relația. Voi răspunde bucuroasă la orice altă întrebare cu excepția relației mele, această chestiune mă privește doar pe mine, familia mea și prietenii apropiați”, scria Ramona Gabor.

S-a aflat totul despre viata Ramonei Gabor din Dubai
S-a aflat totul despre viata Ramonei Gabor din Dubai

Iubește și este iubită

Ramona Gabor primește mereu vizite din România. Toate prietenele sale i-au trecut pragul, însă au fost instruite să păstreze secretul relației sale și să nu ofere niciun detaliu. Iată că acum una dintre aceste prietene a decis să vină cu câteva detalii.

”Are o relație de opt ani. Iubitul său locuiește în Dubai, dar nu este de aici. O sprijină în proiectele și afacerile sale, se consultă în orice și îi dă toată libertatea de care are nevoie. Este tânăr și bogat, dar important este că se înțeleg perfect. Ramona este foarte bine, are tot ceea ce-și dorește. O duce mai bine decât Monica”, a declarat aceasta pentru Playtech.ro.

Ramona Gabor este în continuare model, dar s-a lansat puternic și în afaceri. Are o linie de parfumuri care îi poartă numele și se pare că afacerile îi merg foarte bine. Are conturi substanțiale, mai ales că și-a cumpărat recent un bolid de nu mai puțin de 200.000 de euro.

Femeie de afaceri

Nu știe dacă va rămâne în Dubai, însă momentan nu se vede trăind în altă parte a lumii. ”Locuiesc în Dubai de nouă ani. Așadar, este orașul pe care îl numesc acasă. Nu știu dacă voi rămâne definitiv aici pentru că viața este imprevizibilă, însă în acest moment nu ma văd locuind  în altă parte”, a declarat aceasta într-un interviu exclusiv pentru Playtech.ro.

Și-a  dorit mereu să aibă propriul parfum, iar acum se pare că are nu mai puțin de 10, până acum. ”Întodeauna am fost atrasă de industria afacerilor. Deși am lucrat și încă mai lucrez ca și model, am avut de-a lungul timpului tot felul de proiecte antreprenoriale în care m-am implicat. Ideea cu parfumul mi-a venit deoarece îmi doream să fac un parfum cu numele mamei mele. Pe parcurs m-am abătut de la planul inițial și am făcut zece parfumuri care fiecare exprimă prin numele său un sentiment, o emoție, o motivație pozitivă”, a mai declarat sora Monicăi Gabor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...