S-a aflat tot! Cum a umilit-o prințul Harry pe Camilla Parker. Ce a putut să spună despre Regina Consoartă

Anca Manolica 04.10.2022, 13:32
S-a aflat tot! Cum a umilit-o prințul Harry pe Camilla Parker. Ce a putut să spună despre Regina Consoartă

Resentimentul adânc înrădăcinat al prințului Harry față de mama sa vitregă, Camilla Parker Bowles, care a avut o relație de lungă durată cu prințul Charles în timpul în care acesta era căsătorit cu prințesa Diana, pare să micșoreze tot mai mult șansele unei reconcilieri între Harry și restul familiei sale.

Cum a umilit-o prințul Harry pe Camilla Parker

Deși relația dintre Prințul Harry și Camilla de Cornwall a fost cordială în timpul evenimentelor regale, unii experți regali susțin că Ducele de Sussex păstrează o anumită distanță față de actuala Regină Consort după ce tatăl său, actualul monarh al Regatului Unit, a avut o relație extraconjugală cu Camilla pe vremea când era căsătorit cu Lady Di.

Se crede în general că atitudinea lui Harry față de Camilla se datorează influenței mamei sale. În copilărie, el ar fi auzit multe comentarii negative din partea Dianei despre femeia pe care a învinuit-o public că i-a făcut căsnicia „aglomerată”. Speranțele că ar exista o șansă de a fi o relație armonioasă între cei doi au apărut atunci când, la cea de-a 21-a aniversare a sa, ducele a spus că noua regină consoartă este „o femeie minunată și că l-a făcut pe tatăl nostru foarte, foarte fericit, ceea ce este cel mai important lucru”.

Cum a umilit-o prințul Harry pe Camilla Parker

Fiul cel mic al regelui Charles al III-lea este implicat într-un nou scandal și a ieșit la iveală faptul că acesta a umilit-o pe Camilla de Cornwall, actuala regină consort a Regatului Unit. Potrivit Page Six, autoarea Angela Levin a dezvăluit în noua sa carte că ea a fost tratată rău de către Harry, motivul fiind dușmănia clară între ducele de Sussex și regina consort.

Prințul Harry pe Camilla Parker
Prințul Harry pe Camilla Parker

Tensiunea în familia regală a fost o problemă majoră în Marea Britanie în ultimii ani, deoarece, de când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din funcțiile regale în 2020, relația dintre toți membrii familiei regale a fost foarte tensionată.

Biografa regală Angela Levin și-a lansat cartea intitulată Camilla, în care dezvăluie cum Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a au tratat-o prost pe Camilla de Cornwall. Potrivit presei, autoarea a decis să scrie despre regina consort pentru a face un bilanț, întrucât susține că serialul The Crown a fost crud cu Camilla și că însuși soțul lui Meghan a umilit-o și a spus „niște lucruri urâte” despre ea.

Însă, relația dintre Harry de Sussex și Camilla de Cornwall s-a stricat și mai mult atunci când soția regelui Charles a făcut un comentariu rasist despre fiul ei Archie. „Potrivit lui Harry, cineva a speculat despre cum ar arăta fiul lor. Într-o versiune, Camilla a remarcat: „Nu ar fi amuzant dacă fiul tău ar avea părul afro și părul roșcat””, a dezvăluit Tim Bower în cartea sa „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”.

Duncan Larcombe, un biograf al prințului Harry, care a fost timp de mulți ani corespondent regal pentru tabloidul britanic The Sun, spune că există o neliniște profundă la palat că partenerul de viață a lui Meghan Markle își va folosi cartea sa de memorii, care urmează să fie publicată la sfârșitul acestui an, pentru a o ataca pe Camilla, potrivit The Daily Beast.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...