S-a aflat motivul pentru care Iulia Vântur a stat atât de mult timp în România. Nu are legătură cu Salman Khan

Nicu Stan 02.08.2021, 08:30
S-a aflat motivul pentru care Iulia Vântur a stat atât de mult timp în România. Nu are legătură cu Salman Khan

S-a aflat motivul pentru care Iulia Vântur a stat atât de mult timp în România. Nu are legătură cu Salman Khan. Vedeta TV se află de mai bine de o lună în țară, astfel că și ziua de naștere și-a petrecut-o departe de celebrul actor de la Bollywood. De ce n-a zburat Iulia Vântur la Salman Khan, vedeți în articolul de mai jos.

Necazuri în paradis? Iulia Vântur stă departe de Salman Khan de mai bine de o lună. Fosta vedetă PRO TV se află în țară

S-a aflat motivul pentru care Iulia Vântur a stat atât de mult timp în România, iar acest fapt nu are legătură cu Salman Khan. Fosta vedetă PRO TV se află în România de mai bine de o lună, iar recent și-a sărbătorit ziua de naștere în Capitală.

Salman Khan nu i-a fost alături la frumosul eveniment. Imediat după, au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit, însă adevărul pare să fie cu totul altul.

Salman Khan formeaza inca un cuplu cu Iulia Vantur
Salman Khan formeaza inca un cuplu cu Iulia Vantur

Salman Khan, absent de la ziua Iuliei Vântur

Iulia Vântur a revenit în România de mai bine de o lună, însă fără celebrul Salman Khan. De asemenea, de curând aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere, având alături doar prietenii ei apropiați.

Celebrul actor indian a lipsit de la frumosul eveniment, iar de aici au apărut numeroase zvonuri care ar arăta că cei doi nu mai formează un cuplu.

Gurile rele spun că s-au despărțit, adevărul este altul

Zvonurile au pornit alimentate de faptul că Iulia Vântur a stat atât de mult în România, iar Salman Khan nu a venit nici măcar pentru a-i fi alături de ziua ei de naștere. Asta a dat apă la moară gurilor rele, care pun problema unei eventuale despărțiri.

Astfel, surse apropiate Iuliei Vântur au declarat că cei doi se înțeleg foarte bine, însă problema ar fi de o cu totul altă natură. Vedeta PRO TV s-ar fi întors în România pentru că trebuie să obțină o nouă viză de lucru în India pentru următorii 4-5 ani. Astfel, cuplul Iulia Vântur – Salman Khan rămâne în continuare de actualitate.

Iulia Vântur a mai trecut prin așa ceva

Și în anul 2016 s-ar fi întâmplat la fel. Iulia Vântur a stat în România aproape 3 luni, tot din același motiv. Chiar dacă impresarul ei din India făcea eforturi majore pentru a rezolva situația, iubita lui Salman Khan tot nu reușea să-și obțină viza de muncă necesară.

Iulia Vântur este considerată un superstar în India, bucurându-se de celebritate alături de actorul Salman Khan. Astfel, indienii nu o mai consideră protejata lui Salman Khan, aceasta reușind să-și clădească o carieră pe picioarele ei.

Urmăriți Impact.ro și pe