S-a aflat motivul pentru care Gică Popescu nu l-a votat pe Ianis jucătorul anului

Stan Filon 18.12.2020, 18:56
S-a aflat motivul pentru care Gică Popescu nu l-a votat pe Ianis jucătorul anului

Gică Popescu nu l-a votat pe Ianis jucătorul anului. Este o adevărată luptă printre fotbaliștii români pentru decernarea premiului ”Jucătorul anului 2020”. Printre favoriți se numără și Ianis Hagi, însă a fost un an greu, din cauza coronavirusului, când cele mai urmărite campionate au fost întrerupte, la fel cum s-a întâmplat și în Liga 1. Gică Popescu este unul dintre cei care trebuie să facă nominalizarea, însă are o misiune dificilă.

De ce nu l-a votat Gică Popescu pe Ianis ”Jucătorul anului”

Fostul căpitan al echipei naționale a participat la celebra anchetă de sfârșit de an în care sunt alese superlativele anului 2020, însă a recunoscut că pentru titlul de Jucătorul anului nu prea a avut de unde alege.

”Baciul” a explicat, în exclusivitate, pentru playsport.ro, de ce a ales anul acesta să nu nominalizeze pe cineva la secțiunea „Cel mai bun fotbalist al anului”.

De ce nu l-a votat Gică Popescu pe Ianis ”Jucătorul anului”
De ce nu l-a votat Gică Popescu pe Ianis ”Jucătorul anului”

”Eu și Hagi ne-am bătut pentru locul I timp de 11 ani”

”Nu am votat, pentru că pur și simplu nu știu pe cine. Astăzi nu mai este ca pe vremuri, atunci când eu și Hagi ne-am bătut pentru locul I timp de 11 ani. Degeaba avem juători cu calități, dacă nu au performanțe la nivel de club. Chiar mi-a fost imposibil să îș aleg pe cel mai bun, așa că am preferat să trag linie”, ne-a mărturisit fostul mare fotbalist.

Altfel au stat lucrurile pentru Gică Popescu atunci când a venit vorba de Antrenorul anului. Aici, are de unde alege, așa că reprezentantul Generației de Aur și-a exprimat alegerea, dar nu și-a făcut publică alegerea.

”La antrenorul anului este mai simplu. Avem Petrescu, Lucescu, Olăroiu, nu neapărat în ordinea aceasta. Au avut un parcurs foarte bun, confirmat prin performanțele de anul acesta”, a mai precizat președintele clubului Viitorul Constanța.

An dificil și pentru Gică Popescu

Și pentru Gică Popescu a fost un an dificil, mai ales după ce Baciul s-a infectat cu coronavirus. Din fericire, starea sa de sănătate nu a pus probleme, însă a fost nevoit să stea internat câteva zile bune în spital. I-a fost greu și după ce a ieșit din spital, deoarece organismul său era slăbit, ceea ce a observat când a mers la sala de forță.

„In prima zi dupa ce m-am vindecat, m-am dus la sala si am zis… eu in mod normal fac cu 70-80-90 de kilograme greutate si am pus pana pe greutati. Nu puteam sa le misc! Eu credeam ca revin la forma initiala si incepusem sa imping, sa fac efort. Si cu bicicleta am transpirat incredibil. Eu, in mod normal, transpir dupa 20-25 de minute. In 5 minute, eram plin de sudoare si atunci mi-am dat seama ca organismul nu e ok”, a povestit Gica Popescu pentru AlephNews.

Urmăriți Impact.ro și pe