S-a aflat de ce a plecat Andreea Mantea de la Puterea Dragostei. Vedeta a decis să spună tot adevărul (EXCLUSIV)

Ana Anitoiu 26.11.2020, 18:36
S-a aflat de ce a plecat Andreea Mantea de la Puterea Dragostei. Vedeta a decis să spună tot adevărul (EXCLUSIV)

S-a aflat de ce a plecat Andreea Mantea de la emisiunea ”Puterea Dragostei”, înainte de a începe proiectul personal de televiziune, difuzat de Kanal D. Vedeta a spus care a dezvăluit care a fost motivul din spatele acestei decizii.

De ce a plecat Andreea Mantea de la ”Puterea Dragostei”

În prezent, vedeta apare pe micile ecrane în reality-show-ul ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, pentru care filmează cu fiul ei, David, în vârstă de cinci ani. Frumoasa brunetă a povestit, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, care a fost motivul pentru care a decis să renunțe la emisiunea ”Puterea Dragostei”.

”Mi-am dorit ca David să nu crească departe de familie, să se bucure de perioada copilăriei, alături de bunici, de prietenii lui din România. Eu mi-am dorit foarte mult acest reality-show, «Trăiri alături de Andreea Mantea», nu a fost nevoie să fiu convinsă de acest lucru și iată că, la câteva ediții difuzate, emisiunea este primită foarte bine de public”, a spus ea.

Cum este mămica Andreea Mantea, pentru fiul ei, David

De asemenea, Andreea Mantea a dezvăluit ce fel de mamă este pentru fiul ei, David. Vedeta a recunoscut că nu este exact așa cum își imagina că va fi, prin prisma zodiei în care s-a născut – Leu.

”Am o relație extraordinară cu David, de cele mai multe ori ne înțelegem din priviri, este o legătură specială. Sunt o mamă leoaică, deși trebuie să recunosc că mă gândeam că voi fi acel gen de mamă care își va lăuda copilul indiferent de ce va face acesta. Însă, sunt o mamă fermă când este cazul, îi atrag atenția atunci când greșește, dar îl și felicit atunci când face un lucru bun”, a mai spus ea.

S-a aflat de ce a plecat Andreea Mantea de la Puterea Dragostei. Vedeta a decis sa spuna tot adevarul (EXCLUSIV)
Andreea Mantea si fiul ei, David

Andreea Mantea, despre un presupus inel de logodnă

În ceea ce privește un inel de logodnă pe care l-ar fi primit, Andreea Mantea a fost mai rezervată. Vedeta a spus că deși obișnuiește să împărtășească toate trăirile pe care le are, cu publicul ei, preferă să păstreze pentru ea anumite detalii.

”Împărtășesc, așa cum mi-am obișnuit publicul de-a lungul timpului, toate trăirile mele, bucuriile și clipele mai dificile, însă sunt anumite aspecte pe care prefer să le țin doar pentru mine…”, a mai spus Andreea Mantea.

Ce măsuri de precauție și-a luat Andreea Mantea, din cauza pandemiei de coronavirus

Vedeta a spus că încă de dinainte de a începe pandemia de coronavirus era foarte grijulie în privința igienei. Din acest motiv, Andreea Mantea nu a făcut mari schimbări în comportamentul ei, pentru a se feri de noul coronavirus.

”Și înainte de această pandemie eram extrem de grijulie și atentă în ceea ce privește igiena, dezinfectam totul, așa că nu pot spune că acum fac ceva ieșit din comun, ci fac toate acele activități de protecție pe care le făceam și înainte de această perioadă. Fac tot ceea ce ține de mine pentru a mă proteja și a-i proteja pe cei din jur”, a mai spus Andreea Mantea.

Cum își întărește imunitatea Andreea Mantea, în această perioadă

Andreea Mantea a recunoscut că are un stil de viață destul de haotic. Totuși, vedeta apelează la două măsuri simple, pentru a-și întări imunitatea, mai ales că a început și sezonul rece.

”În perioada aceasta, când organismul este supus la diferite schimbări, dată și de venirea anotimpului rece, consum multe fructe, bogate în vitamine. În întărirea sistemului imunitar cred că mă ajută și faptul că sunt o persoană foarte activă, nu stau locului mai deloc. Îmi doresc să fac sport în fiecare zi, însă trebuie să recunosc că nu îmi iese de fiecare dată”, a mai spus Andreea Mantea.

Urmăriți Impact.ro și pe