S-a aflat! Cine va boteza copilul lui Smiley și al Ginei Pistol. Toată lumea a rămas surprinsă (Exclusiv)

Ioana Bucur 18.12.2020, 16:36
S-a aflat! Cine va boteza copilul lui Smiley și al Ginei Pistol. Toată lumea a rămas surprinsă (Exclusiv)

Formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc și se pregătesc să devină părinți, în doar câteva luni. Cu toate că nu au fost destul deloc „zgârciți” cu privire la detaliile despre sarcină, s-a aflat un detaliu pe secret: cine va boteza copilul lui Smiley și al Ginei Pistol! Numele ce i-a luat prin surprindere până și pe apropiații cuplului a fost dezvăluit pentru redacția Playtech-Impact.

Cine va boteza copilul lui Smiley și al Ginei Pistol

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de trei, iar anul 2020 le-a adus cel mai mare motiv de fericire. În doar câteva luni, cele două vedete vor deveni părinții unei fetițe. Pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului sunt în toi, camera micuței fiind deja renovată și redecorată. Cuplul locuiește în superba vilă a lui Smiley, o investiție impresionantă în valoare de aproximativ 300.000 de euro. Casa este rezultatul muncii a trei tineri arhitecți și unui inginer, în urmă cu câțiva ani.

Vedetele s-au ocupat și de un alt aspect – poate unul dinte cele mai importante – al vieții fetiței lor. Redacția Playtech-Impact a aflat, în exclusivitate, cine va boteza copilul lui Smiley și al Ginei Pistol. Potrivit unor surse din apropierea cuplului, cel ales ca părinte spiritual al bebelușului este Adrian Sârbu. Un nume ce ar putea lua prin suprindere pe mulți, pentru că, la prima vedere, nimic nu îi leagă pe cei trei. Însă, departe de ochii publicului, pe Adrian Sârbu și Smiley îi unește o prietenie veche:

„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, ne-au dezvăluit apropiații cuplului.

Gina Pistol este însărcinată și urmează să nască anul viitor
Gina Pistol este însărcinată și urmează să nască anul viitor

Smiley și Gina Pistol se cunosc de aproape două decenii

Cu toate că formează un cuplu doar din 2017, Smiley și Gina Pistol se cunosc de aproape două decenii. Cei doi au ales să își țină relația departe de ochi curioșilor, însă, atât prietenii cât și fanii și-au dat seama că între ei, la un moment dat, era mai mult decât o simplă prietenie. De ce au vrut să-și păstreze iubirea un secret? Motivul a fost dezvăluit chiar de vedeta Antena 1:

„De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!”, a mărturisit Gina Pistol.

Cei doi îndrăgostiți nu s-au mai ascuns însă, ba mai mult, și-au ținut la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața lor, în așteptarea copilului.

„Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este „produsul final”. A fost minunat”, le-a spus Gina internauţilor, în urmă cu o lună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...