S-a aflat cine e iubitul Ramonei Olaru. E un nume celebru în România, cum au fost surprinși împreună

Iancu Andreea, Ana Ionescu 20.10.2021, 10:58

Ramona Olaru, asistenta TV și prezentatoare rubricii meteo de la Neatza cu Răzvan și Dani, era până ma ieri o femeie singură, deschisă unui nou început în dragoste. După ce s-a despărțit de fostul său partener, Cuza de la Noaptea Târziu, actual concurent la Asia Express, vedeta a decis să ia o pauză de la relații, însă se pare că nu pentru mult timp. Recent, s-a aflat cine e iubitul Ramonei Olaru, deși proaspeții îndrăgostiți au încercat să fie cât se poate de discreți. În ciuda dezamăgirii prin care a trecut în fostele sale relații, moderatoarea emisiunii Splash! Vedete la apă pare să trăiască din nou fiorii dragostei.

Cine e, de fapt, iubitul Ramonei Olaru. Abia acum s-a aflat

Relațiile cunoscute pe care Ramona Olaru le-a trăit în ultimii ani au reprezentat experiențe importante pentru frumoasa asistentă TV, care a trecut chiar și printr-un divorț. Deși cea mai recentă despărțire, de Cuza, a afectat-o serios, colega lui Răzvan și a lui Dani luând pentru o perioadă o distanță de la o nouă legătură, se pare că rănile s-au vindecat. S-a aflat de curând cine e iubitul Ramonei Olaru, deși blondina părea să nu își mai dorească prea curând o relație.

Tânăra prezentatoare mărturisea în urmă cu puțin timp că iubește din nou, însă nimeni nu cunoștea identitatea noului său partener. Se pare că bărbatul alături de care vedeta de la Antena 1 își petrece timpul este la fel de celebru ca și ea. Potrivit spynews.ro, iubitul Ramonei Olaru este Cătălin Cazacu, fost concurent la Exatlon și un mare pasionat de motociclete. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în oraș, în timpul unei ieșiri la masă, în cadrul căreia Ramona și Cătălin și-au manifestat afecțiunea în public. Cei doi s-au ținut în brațe și s-au sărutat cu pasiune înainte de a părăsi localul, la care au ajuns fiecare cu propria sa mașină. Vezi restul imaginilor aici.

Cine e iubitul Ramonei Olaru
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu
foto – spynews.ro

Cine este Cătălin Cazacu, noul partener al Ramonei

Se pare că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt cunoștințe mai vechi. În urmă cu aproximativ doi ani, cei doi s-au întâlnit la un eveniment în aer liber, unde sportivul a venit însoțit de fosta sa iubită, susține aceeași sursă. În plus, Cătălin a participat la emisiunea moderată de Ramona în această vară, Splash! Vedete la apă, de la Antena 1. Între cei doi s-au legat sentimentele, astfel că aceștia formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din showbiz.

Totuși, trecutul lui Cătălin Cazacu din punct de vedere amoros este unul tumultos. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, are un fiu, în vârstă de 11 ani, pe nume Andrei. Băiatul este rodul iubirii dintre Cătălin și Nicoleta, femeia care l-a făcut tată pentru prima oară. Vedeta a avut o relație de cinci ani cu fosta sa parteneră, pe care a și cerut-o în căsătorie. Din păcate, acesta nu a primit un răspuns, iar la scurt timp de la momentul în care a rămas însărcinată cei doi s-au despărțit. Pe de altă parte, Cazacu s-a iubit cu mai multe vedete. El a avut până de curând o relație cu Anna Roman, având pe lista de cuceriri numărând-se fotomodele de top, dar și artiste precum Bianca Jurca, designerul Maria Simion sau Emilia Musala.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...