S-a aflat ce salariu primeşte Mirela Vaida de la Antena 1. Suma e surprinzătoare

Iancu Andreea, Ioana Nechifor 31.03.2021, 18:55

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, fiind îndrăgită de mulți dintre telespectatorii emisiunii pe care o prezintă. Pentru că este nu doar om de televiziune, ci și un artist, vedeta a decis să facă parte din echipa Te cunosc de undeva, o emisiune care aduce săptămânal noi provocări. De vreme ce are două show-uri în care activează, mulți s-au întrebat ce salariu primește Mirela Vaida în urma producțiilor de la Antena 1.

Ce salariu primește Mirela Vaida de la Antena 1. Vedeta are câștiguri spectaculoase

Telespectatorii Antenei 1 o urmăresc în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17:00, în cadrul emisiunii Acces Direct. Cu toate acestea, Mirela Vaida a decis de curând să accepte și provocarea transformărilor de la Te cunosc de undeva, show-ul în care îi are drept colegi pe Pepe, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Romică Țociu, Raluka, Ana Baniciu, Radu Ștefan Bănică, Cristina Vasiu și Emilia Popescu. Chiar dacă Mirela este actriță și cântăreață, prezentatoarea a ales să se concentreze pe cariera din televiziune, care îi aduce în schimb și câștiguri importante. Mirela Vaida ar primi un salariu generos lună de lună, având în vedere cele două apariții de la Antena 1, potrivit surselor fanatik.ro.

Vedeta de la Antena 1 ar fi cerut o sumă frumușică pentru cele trei luni de contract de la Te cunosc de undeva. Semnarea acestuia i-a umplut practic programul Mirelei, care are și weekendurile ocupate cu filmări pentru TCDU, care se extind uneori și în timpul săptămânii, atunci când se filmează semifinala și finala emisiunii. Pentru aparițiile sale în show-ul transformărilor, Mirela Vaida ar fi cerut un salariu de 15.000 de euro.

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct
Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct

Mirela câștigă mai puțini bani decât Simona Gherghe

Prezența Mirelei Vaida în postura de prezentator al emisiunii Acces Direct este una apreciată de către telespectatori. Aceasta însă a ajuns la pupitrul show-ului TV după ce Simona Gherghe, fosta prezentatoare, a plecat în concediu de maternitate. Chiar dacă se pliază perfect pe formatul emisiunii, Mirela Vaida ar încasa un salariu mai mic decât Simona Gherghe. Potrivit sursei citate, vedeta ar fi plătită pe ediție, iar în total, salariul său ar ajunge la 5000 de euro.

La Acces direct câștigă puțin, comparativ cu Simona Gherghe care lua 10.000 de euro lunar. Când a primit propunerea pentru TCDU (n.r.- Te cunosc de undeva), Mirela a fost tare încântată. A venit fix într-un moment în care alte activități profesionale erau blocate. A cerut 15.000 de euro ca să semneze, dar cred că accepta și mai puțin, atât de mult i-a plăcut proiectul, au declarat surse pentru fanatik.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI