S-a aflat! Când se difuzează sezonul 4 din Asia Express, la Antena 1

Diana Radu / 11.06.2020, 13:02
S-a aflat! Când se difuzează sezonul 4 din Asia Express, la Antena 1

Fanii celei mai îndrăgite emisiuni de pe Antena 1, Asia Express așteaptă cu sufeltul la gură să afle când va fi difuzat sezonul 4 al emisiunii. Ei bine, din cauza pandemiei producătorii au întâmpinat mai multe dificultăți în pregătirea acestuia.

Ce se întâmplă cu sezonul 4 al emisiunii Asis Express de pe Antena 1

Din păcate, Asia Express sezonul 4 nu se mai difuza anul acesta, deoarece pandemia a afectat drastic pregătirile. Echipa de specialiști a Antenei 1, care ar fi urmat să plece în luna februarie alături de marea producătoare de televiziune Mona Segall, în mai multe locuri ale lumii, pentru a inspecta și a alege locul cel mai potrivit pentru desfășurarea competiției. Însă, acest lucru nu a mai fost posibil din cauza pandemiei. Sezonul 4 Asia Express ar fi urmat să se difuzeze de la începutul lunii septembrie, dacă nu ar fi fost anulat.

Cel mai probabil, sezonul 4 ar urma să fie difuzat pe Antena 1 la sfârșitul anului viitor. „Suntem în luna iunie și nu s-a făcut nimic până acum, pentru că nu s-a putut călători. Și nici în viitorul apropiat nu va fi posibil acest lucru. Oricât ne-am dori noi să pregătim un nou sezon, ne este aproape imposibil, mai ales că fiecare probă pe care voi o vedeți la TV este îndelung gândită înainte. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, de aceea și produsul final este unul de calitate, iar telespectatorii îl apreciază”, au declarta surse pentru Playtech.

asia express, sezonul 4, antena 1
Ce se întâmplă cu sezonul 4 al emisiunii Asis Express de pe Antena 1

Sezonul 3 Asia Express a înregistrat cele mai mari audiențe

Sezonul al treilea al show-ului Asia Express a fost câștigat de echipa Sorin Bontea – Răzvan Fodor, care s-au luptat în finală cu echipa Speak – Ștefania. Echipa câștigătoare a fost apreciată pentru modul amuzant în care reușea să treacă peste toate obstacolele.

„Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic…până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție asia express romania că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!”, a scris Răzvan Fodor pe rețeaua socială Instagram.

Emisiunea prezentată de Gina Pistol a ajuns și la 1,8 milioane de telespectatori într-o seară de difuzare, situându-se net deasupra Pro TV și Kanal D în preferințele publicului urban și tânăr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI