S-a aflat când începe America Express, cel mai așteptat show de la Antena 1. Ce vedete au acceptat provocarea „Drumul aurului”

Andra Daoud 07.09.2022, 11:18
S-a aflat când începe America Express, cel mai așteptat show de la Antena 1. Ce vedete au acceptat provocarea „Drumul aurului”

18 vedete au pornit anul acesta pe „Drumul aurului”, în competiția America Express. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două luni, din mai până în iulie, iar acum s-a aflat data exactă când va începe difuzarea emisiunii. Când vor putea vedea telespectatorii cel mai aștepta show al Antenei 1.

Data când va începe America Express la Antena 1

Toamna este momentul în care grilele televiziunilor se schimbă și încep să fie difuzate producțiile noi. În ceea ce privește postul Antena 1, recent a avut premiera show-ul culinar Chefi la cuțite și tot din toamnă ar fi trebuit să fie difuzat și cel mai așteptat show de aventură, America Express. Fanii care sunt nerăbdători să vadă aventurile celor 9 echipe de concurenți pe continentul american vor mai avea însă ceva timp de așteptat.

Potrivit Cancan.ro, noul sezon al reality-show-ului care aduce audiențe mari postului Antena 1 va fi difuzat abia anul viitor. Dacă fiecare sezon de până acum a debutat în luna septembrie, fiind inclus în grila de toamnă a postului, ei bine America Express – Drumul Aurului are regim special. Pentru că sezonul în sine este unul special, fiind filmat și pe alt continent, reprezentanții postului au decis să amâne premiera până după Anul Nou.

Potrivit sursei menționate, reality-show va începe să fie difuzat abia pe 8 ianuarie 2023, chiar dacă filmările s-au terminat deja de mai bine de o lună. Mai mult, emisiunea se va „bate” în grilă cu show-ul de supraviețuire de la Pro TV: Survivor va fi difuzat în aceeași perioadă, pe același interval orar și aproximativ în aceleași zile.

S-a aflat cand incepe America Express, cel mai asteptat show de la Antena 1. Ce vedete au acceptat provocarea Drumul aurului
Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii America Express

Cine sunt vedetele care au acceptat provocarea America Express

18 concurenți, grupați în 9 echipe, au pornit în aventura din America Express, pe Drumul Aurului. Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și Dinu, Bruja și Pufeh, Larisa Iordache și Diana Bulimar și Bianca Adam și mama ei, Mihaela, au avut de parcurs un traseu de peste 7.000 de kilometri, care i-a purtat în Mexic, Guatemala și Columbia.

La fel ca sezonul precedent, și acesta va fi prezentat tot de Irina Fodor, care a petrecut două luni la filmări, zi de zi, aproape de concurenți. Vedeta a declarat că acest sezon va fi unul cu totul special.

„America Express va lua prin surprindere pe toată lumea, sunt convinsă! Exotismul locurilor în care am ajuns, concurenții de anul acesta, misiunile, jocurile, toate au format un proiect pe care nimeni nu îl va uita prea curând, vă garantez. Deocamdată, până va fi difuzat, cu toții ne vom lua o vacanță lungă și, cred eu, binemeritată.”, spunea Irina Fodor, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe