S-a aflat acum! Mesajul lăsat de Gheorghe Dincă în biletul trimis familiei Melencu poate schimba tot. Ce scria acolo

Elena Avramescu 18.08.2021, 18:14
S-a aflat acum! Mesajul lăsat de Gheorghe Dincă în biletul trimis familiei Melencu poate schimba tot. Ce scria acolo

După mai bine de doi ani de la dispariția Luizei Melencu, familia fetei încă speră că aceasta să fie în viață. În urmă cu scurt timp, aceștia au primit o scrisoare care ar proveni chiar de la Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-a ucis în 2019 pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, pe care le-a luat la ocazie în Caracal.

Mesajul lăsat de Gheorghe Dincă în biletul trimis familiei Melencu

„Am fost obligat să mint”, este biletul scris de mână pe care familia Melencu l-a primit, conform EVZ.

Monica Melencu, mama Luizei, este sigură că acest bilet provine chiar de la Gheorghe Dincă, iar asta pentru că scrisul este același cu cel din dosarele poliției. În plus, Dincă le-ar fi spus părinților fetei că adolescenta nu a fost omorâtă, ci a fost răpită.

La început, Dincă a declarat că a omorât-o pe Luiza Melencu, dar și pe Alexandra Măceșanu, după care și-a schimbat iar declarațiile. Însă acum susține că nu a ucis-o pe Luiza și că fata a plecat în viață din locuința lui.

Dincă nu e criminal, nu a omorât pe nimeni, este un traficant de persoane, face parte dintr-o anumită rețea. În această situație, cineva trebuia să plătească, adică cel mai slab: Dincă. Se știa că era chiar monitorizat. Dincă nu le-a omorât pe fete, le-a luat și le-a traficat. Avem convingerea că am fost mințiți, am fost trădați, instituțiile statului, în loc să-și facă datoria, au avut interesul să acopere rețea de traficanți de persoane, a spus bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache.

Următorul termen în dosarul Caracal va avea loc pe 8 septembrie. În plus, avocata familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, a menționat că la acest termen va fi audiată o prietenă a Luizei, dar și jurnalistul Ovidiu Zară.

De ce refuza Gheorghe Dinca sa-si vada familia
Gheorghe Dinca

Gestul făcut de Gheorghe Dincă și judecătoare, în sala de judecată

La data de 28 iulie 2021 a avut loc un nou termen în procesul în care Gheorghe Dincă este judecat, în cazul dispariției tinerelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Astfel că instanța a prezentat în fața celor prezenți pe rudele acuzatului, dar și alți doi martori, dintre care unul a fost adus cu un mandat de către polițiști.

Se pare că la scurt timp după începerea ședinței de judecată, bunicul Luizei a ieșit din sală, acesta fiind amendat cu suma de 500 de lei, la fel ca mama și mătușa tinerei dispărute, iar asta din cauză că rudele Luizei au observat ce făceau Gheorghe Dincă și judecătoarea din cazul Caracal în sală, în timpul procesului.

Am ieșit pentru că nu am mai putut să suport ipocrizia și minciuna acestei judecătoare Cotoi. Am fost amendat pentru că soția lui Dincă îi făcea semne lui Dincă. Sunt niște ipocriți judecătorii. Acum se vede destul de clar câtă protecție li se oferă celor din familia lui Dincă. (…) Am fost amendat pentru că i-am zis judecătoarei că soția lui Dincă și Dincă își făceau semne, adică să dea sau să nu dea o declarație sau să-și mențină o declarație, a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...