S-a aflat acum! Care a fost motivul real pentru care Simona Halep și Toni Iuruc au dat grandioasa petrecere la Izvorani

S-a aflat acum! Care a fost motivul real pentru care Simona Halep și Toni Iuruc au dat grandioasa petrecere la Izvorani

Simona Halep și Toni Iuruc s-ar fi căsătorit în trecut. Cel puțin, acesta era zvonul care circula până astăzi, cu privire la campioana României. Motivul real pentru care Simona Halep, împreună cu logodnicul ei au sărbătorit este, de fapt, altul.

Motivul pentru care Simona Halep a petrecut

Simona Halep și Toni Iuruc jucau rolurile principale, în urmă cu o seară, în cadrul unei petreceri. Se zvonea că cei doi s-ar fi căsătorit în secret numai că, realitatea este alta. Cei de la gsp.ro au aflat că, de fapt, sportiva noastră a organizat petrecerea de mare  amploare la Izvorani, împreună cu logodnicul ei, într-un alt scop.

Desigur, acest lucru are de-a face cu tradițiile, astfel că obiceiul machidonesc arată că mirele, Toni Iuruc a organizat aceată petrecere în scopul de a celebra acceptul Simonei de a se căsători cu el. La petrecerea respectivă au fost doar apropiații celor doi. Jurnaliștii sursei citate, au aflat că nunta celor doi va avea loc în luna septembrie a acestui an.

Simona Halep nu reprezintă singurul nume al tenisului care a decis să apară în fața ofițerului de stare civilă anul acesta. Eloina Svitolina și Gael Monfils au hotărât să își unească destinele chiar cu o săptămână în urmă.

motivul simona halep
Simona Halep asteapta sa revina pe teren dupa accidentarea suferita

Sportiva se bucură să îl aibă aproape pe Toni Iuruc

Poate că nu toți știu cine este Toni Iuruc. Acesta este un machidon milionar în vârstă de 42 de ani, anterior, fiind căsătorit de alte două ori. Cei doi și-au făcut prima dată apariția împreună după finala pe care Simona a susținut-o la Wimbledon în 2019 pe care a și câștigat-o. De atunci, cei doi par să fie nedespărțiți.

Deși în ceea ce privește cariera sa, din cauza unei accidentări, Simona așteaptă să se refacă pentru a reveni pe teren. în viața personală, lucrurile par să meargă de minune. În urmă cu o lună, campioana României i-a spus ”DA!” lui Toni, atunci când milionarul a cerut-o în căsătorie.

„E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, a mărturisit Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe