Ruşinea uriaşă trăită de Mirabela Dauer chiar pe scenă. Cel mai penibil moment din viaţa artistei

Stan Filon 24.01.2022, 16:51
Ruşinea uriaşă trăită de Mirabela Dauer chiar pe scenă. Cel mai penibil moment din viaţa artistei

Mirabela Dauer este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Chiar dacă nu prea a mai cântat după Revoluție și nu a mai scos hit după hit, Mirabela Dauer rămâne una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar performanțele ei de pe vremea lui Ceaușescu au rămas mereu întipărite în memoria și sufletul poporului român. Șlagărele sale încă mai sunt cântate de mulți români.

Ruşinea uriaşă trăită pe scenă de Mirabela Dauer

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai bune voci din România, Mirabela Dauer este și o persoană foarte agreabilă. Este mereu pusă pe povești și adoră să râdă, iar în cariera sa de 60 de ani a găsit destule motive de amuzament. Au fost însă momente din viața ei când i-a venit pur și simplu să intre în pământ de rușine.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Mirabela Dauer a povestit un astfel de moment rușinos din viața ei. Acum are puterea să râdă, atunci când își amintește prin ce a trecut, însă la momentul respectiv situația nu a stat deloc așa, mai ales că martori au fost sute și sute de oameni. În plus, vedeta nu a povestit dacă festivalul unde a avut loc incidentul era sau nu televizat. Dacă evenimentul a fost transmis la televizor, atunci milioane de oameni au putut să vadă prin ce a trecut artista.

Rusinea uriasa traita pe scena de Mirabela Dauer
Rusinea uriasa traita pe scena de Mirabela Dauer

„S-a rupt plicul meu cu bani”

„Am câștigat ceva premii la Mamaia, dar pe vremea aia banii se dadeau pe scenă, în niște plicuri. Și mie mi s-a rupt plicul, că erau bani mărunți în el (…). A fost furtună, nu s-a mai ținut festivalul de la Mamaia la Teatrul de Vară și s-a ținut la Teatrul de Balet din Constanța. Și s-a rupt plicul meu cu bani pe scenă, fiind monede și bani mărunți”, a rememorat Mirabela Dauer momentul penibil petrecut pe scenă.

Mirabela Dauer nu este un om bogat, dar nu pare deranjată de acest lucru. Mai mult, spune că sunt alții cu mai multe probleme decât ale ei. În trecut a vorbit deschis despre pensia pe care o primește de la statul român, după zeci de ani de carieră și zeci de ani de când face România să zâmbească de bucurie sau să plângă de emoție, prin melodiile ei.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită”, a declarat Mirabela Dauer în urmă cu ceva timp.

Mirabela Bauer a lansat până în prezent 40 de albume. Printre șlagărele ei se numără: 1Ce dor mi-a fost de ochii tăi”, 1Dormeau pe-o frunză două stele” și 1Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)”. În noiembrie 2017 a înregistrat 20 de melodii noi, iar repertoriul său conține nu mai puțin de 600 de cântece.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...