Rușinea trăită de Harry și Meghan Markle. Ce a apărut pe site-ul familiei regale britanice

Ioana Bucur 28.09.2022, 11:34
Rușinea trăită de Harry și Meghan Markle. Ce a apărut pe site-ul familiei regale britanice

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a marcat un nou capitol pentru monarhia Marii Britanii, iar primii care simt efectele sunt Harry și Meghan Markle. Viziunea actualului monarh este cât se poate de clară, iar fiul rătăcitor a mai primit o lecție de la cei de care a decis să se rupă. Ce a apărut recent pe site-ul familiei regale britanice.

Harry și Meghan Markle, o nouă lovitură din partea familiei regale

La nici două săptămâni de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, eveniment la care Harry și Meghan Markle au participat, cei doi au primit o nouă lovitură de la Regele Charles al III-lea. Actualul suveran al Marii Britanii are o viziune clară asupra viitorului monarhiei, iar cei doi este cât se poate de clar că nu fac parte din ea, dovada clară fiind schimbarea ce a apărut recent pe site-ul oficial al familiei regale.

Până acum, linkurile ce îi redirecționau pe vizitatori către paginile dedicate ducelui și ducesei de Sussex erau așezate la mijlocul paginii, imediat sub membrii seniori ai familiei regale, dar deasupra membrilor minori.

După ce site-ul a fost modificat în urma morții Reginei Elisabeta, la începutul aceste luni, Harry și Meghan Markle au fost retrogradați, fiind mutați în josul paginii, lângă Andrew, ducele de York,  care s-a retras din viața publică după scandalul sexual în care a fost implicat.

Tot mai multe voci susțin că Regele Charles își dorește o „monarhie restrânsă” în timpul domniei sale, crezând că poporul nu vrea să plătească pentru o familie regală în continuă expansiune.

Mutarea a venit în contextul în care Harry și Meghan s-ar fi întors în California la doar o zi după funeraliile Reginei Elisabeta, fără a rezolva conflictele cu Charles sau William.

Rușinea trăită de Harry și Meghan Markle. Ce a apărut pe site-ul familiei regale britanice
Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle

„Pur și simplu nu-l poate ierta”

Harry și William i-au fost alături tatălui lor în timp ce acesta plângea moartea mamei sale. Cei doi frați au apărut împreună, alături de Kate și Meghan, ieșind să vorbească cu oamenii strânși în fața castelului Windsor.

Rămâne de văzut dacă această pace aparentă va rezista, în condițiile în care cartea lui Harry urmează să apară la sfârșitul acestui an.

Într-un interviu difuzat recent în presa britanică, Katie Nicholl, autoarea cărții „New Royals – Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown”, a susținut că sunt șanse mici ca William să își ierte fratele prea curând, motivul ar fi acela că noul Prinț de Wales a crezut mereu că fratele său mai mic îi va fi mâna dreaptă, un mare sprijin.

„William pur și simplu nu-l poate ierta pe Harry, nu doar pentru comportamentul său și ceea ce a făcut și cum a făcut-o, dar uitați-vă la câtă greutate stă acum pe umerii lui William.

Întotdeauna a crezut că Harry îi va fi alături, acum este singur. Slavă Domnului că o are pe Kate lângă el”, a spus autorul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...