Rusia pregătește cel mai crunt atac după eliberarea orașului Herson. Se pregătește noua ordine mondială: “Nu am folosit întregul arsenal de arme”

Mihnea Tălău 14.11.2022, 12:15
Rusia pregătește cel mai crunt atac după eliberarea orașului Herson. Se pregătește noua ordine mondială: “Nu am folosit întregul arsenal de arme”

Anunț înfricoșător venit din partea unei importante voci la Kremlin. Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, care a fost președinte țării între 2008 și 2012 și prim-ministru între 2012 și 2020, a lansat un avertisment sumbru cu privire la invazia țării în Ucraina, afirmând că aceasta nu și-a „folosit încă întregul arsenal de arme”.

Rusia urmărește să creeze o nouă ordine mondială

El a adăugat că Rusia urmărește să creeze o nouă ordine mondială. Dar comentariile sale, de pe pagina sa de Telegram, despre armament au fost cele care au atras atenția, declarația sa însemnând probabil că Rusia ar putea folosi mai multe arme mortale în Ucraina, scrie DailyStar.

„Din motive care sunt evidente pentru toți oamenii de bun simț, Rusia nu și-a folosit încă întregul arsenal de arme. Și nici nu a lovit toate țintele inamice posibile în localități. Totul la timpul său”, a declarat el, potrivit agenției ruse de presă Tass.

Iar Medvedev, a mai spus că Rusia își propune să „recupereze pământul rusesc”.

„Aș dori să reiterez că Rusia este cea care își protejează cetățenii. Și că această țară este cea care a retrocedat și a retrocedat deja pământurile rusești, nu invers. Și va continua să își returneze pământurile.

Este Rusia, și nu Statele Unite sau Marea Britanie sau sumbrul Kiev, cea care construiește o viitoare ordine mondială, iar o astfel de ordine mondială egală va fi construită.

Rusia luptă singură împotriva NATO și a Occidentului, așa că a face orice paralelă cu trecutul este fie incorectă, fie convențională”, a adăugat el.

Tactica veche de 80 de ani pe care o folosesc rusii in razboiul din Ucraina. Ce s-a observat pe imaginile din satelit

Eliberarea Hersonului a enervat cumplit Kremlinul

Comentariile sale vin în contextul în care orașul portuar ucrainean Kherson a fost eliberat pe 12 noiembrie de sub controlul rusesc.

Soldații ucraineni au eliberat peste 60 de sate din regiunea Herson, a precizat Volodimir Zelenski în discursul său de sâmbătă noapte. Iar în baza bătăliilor câștigate, Kievul a închis deocamdată ușa dialogului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...