Rusia e gata să îşi „distrugă” inamicii. Ce se va întâmpla în cazul unui război

Stan Filon 15.02.2021, 09:50
Rusia e gata să îşi „distrugă” inamicii. Ce se va întâmpla în cazul unui război

S-a aflat cum vrea Rusia să elimine ”din fașă” orice amenințare la adresa ei! La acest plan au participat savanții ruși, care au pus la cale un plan foarte elaborat de reacție la amenințări externe. Acest plan descurajează orice inamic care ar vrea să atace Rusia.

Cum se pregătește Rusia să își „distrugă” inamicii

Rusia nu așteaptă să fie atacată, ci lovește prima! Oamenii de știință ruși au ajuns la concluzia că trebuie pus la cale un atac preventiv, în care să fie implicate atât avioane cu echipaj uman, cât și aeronave fără pilot, pentru a contracara strategia de luptă ”multisferică” a Statelor Unite. Despre această strategie a Rusiei s-a scris în ultimul număr al jurnalului academic al Forțelor Armate ruse, scrie The Moscow Times.

Experții forțelor aerospațiale ruse au analizat strategia Pentagonului de atac combinat, aerian, terestru, maritim, cibernetic și spațial, destinată paralizării unui inamic, și au ajuns la concluzia că este, de fapt o amenințare existențială la adresa securității naționale a Rusiei.

Cum se pregateste Rusia sa isi distruga inamicii
Cum se pregateste Rusia sa isi distruga inamicii

Rușii au pregătit un ”pumnal” special

Savanții ruși propun contracararea strategiei SUA printr-o operațiune aeriană cuprinzătoare, menită să perturbe atacul aerian masiv integrat, ”provocând inamicului pagube intolerabile”. Tactica savanților ruși ar cuprinde atacuri asupra unor ținte critice ale NATO cu avioane, drone, rachete, arme electronice și noi arme hipersonice pentru a împiedica inamicul să atace el primul.

Autorii planului au vorbit și despre ultima invenție a rușilor: racheta care îi poate surprinde pe americani. Se numește Kinjal (pumnal, în limba rusă), este o rachetă hipersonică și, spun rușii, nu poate fi detectată de scutul anti-rachetă american! Savanții ruși mai spun că aeronavele cu echipaj uman și fără pilot ar putea disloca și arme cu laser pentru a deteriora echipamente neprotejate și pentru a afecta vizibilitatea soldaților inamici de la posturile de observație.

”Rusia este capabilă să treacă de la descurajarea (unei confruntări) nucleare la o politică de intimidare a potențialilor inamici printr-o distrugere complexă, prin toate tipurile de arme, ca parte a unor acțiuni preventive în fața amenințării unui război local asupra Federației Ruse”, precizează autorii.

Propunerea detaliată este semnată de profesorii V. Stucinsky și M. Korolkov de la Academia Forțelor Aeriene Zhukovsky-Gagarin și a apărut în numărul din decembrie al revistei trimestriale ”Forțele Aerospațiale. Teorie și practică”.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...