Ruptură între Simona Halep și Darren Cahill. Gestul făcut de sportiva din România la adresa fostului antrenor

Anca Manolica 06.12.2022, 21:07
Ruptură între Simona Halep și Darren Cahill. Gestul făcut de sportiva din România la adresa fostului antrenor

A apărut o ruptură între Simona Halep și Darren Cahill? Sportiva din Constanța făcut un gest total neașteptat la adresa fostului antrenor, chiar înainte de procesului în care românca este acuzată de dopaj. Fanii au rămas uluiți și s-au întrebat „De ce a făcut asta?”.

Simona Halep, certată cu Darren Cahill înainte de proces?

Fostul lider WTA și antrenorul din Australia au avut o colaborare extrem de fructuoasă, care i-a adus Simonei o mulțime de trofee în palmares. Cei doi au rămas în relații bune și după ce s-a încheiat colaborarea, Darren fiind văzut adesea în tribune la meciurile fostei sale eleve.

Ba mai mult, acesta a avut o reacție imediată după ce Simo a fost suspendată provizoriu din tenis de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost testată pozitiv la o substanță interzisă, la ediția din acest an de la US Open. Acesta i-a luat apărarea și a spus că sub nicio formă sportiva româncă nu ar fi făcut asta.

Ba mai mult, Darren Cahill chiar a vizitat-o pe Simona Halep în România după ce dubla campioană de Grand Slam a fost suspendată provizoriu. Cu ocazia acelei vizite, australianul a profitat și s-a întâlnit și cu vechii colaboratori, antrenorul Daniel Dobre și preparatorul fizic Theo Cercel.

Simona și Darren
Simona și Darren

Fanii se întreabă: „De ce a făcut asta?”

Cu toate că Darren Cahill a sărit în apărarea Simonei Halep, este posibil să fi intervenit o ceartă între cei doi. Recent, fanii au descoperit că tenismena a făcut un gest total neașteptat la adresa fostului antrenor. Ei bine, se pare că aceasta i-a dat unfollow pe Instagram acestuia.

Așadar, printre cele 25 de persoane urmărite de campioana de la Roland Garros din 2018 în acest moment pe rețeaua sociale se numără actualul antrenor, Patrick Mouratoglou, fratele ei, Nicolae, tenismenul Benoit Paire sau prezentatorul TV Andi Moisescu, dar nu și fostul său tehnician.

Fanii sportivei nu i-au înțeles gestul și s-au întrebat ce înseamnă acest lucru. „De ce i-a dat unfollow lui Darren?”, a întrebat un utilizator de Twitter din SUA, iar o fană română a răspuns: „Nu am nicio idee! Ea are obiceiul de a le da unfollow oamenilor!”, notează Prosport.

Captură Twitter
Captură Twitter

Citește și: Victorie mare pentru Simona Halep. Ar putea scăpa de suspendarea de dopaj. Primele declarații de la TAS

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...