Ruptura dintre Charles și Harry e definitivă? Gestul regelui spune multe, sfidare din România

Corina Oprea 01.06.2023, 16:36
Ruptura dintre Charles și Harry e definitivă? Gestul regelui spune multe, sfidare din România

Regele Charles vine în România pentru cinci zile, în timp ce fiul lui se duce în Londra pentru un proces. Se pare că lucrurile nu stau deloc bine între monarh și Prințul Harry, dacă tatăl său nu rămâne în Marea Britanie pentru a-l întâmpina într-un moment atât de dificil.

Lovitură grea pentru Prințul Harry

Prințul Harry trece printr-o perioadă destul de grea din cauza unui proces dur, la care trebuie să fie prezent. Prințul Harry va merge la Înalta Curte la începutul lunii iunie, pentru a da în judecată Mirror Group Newspapers (MGN) pentru acuzații de piraterie telefonică.

În același timp, tatăl său, Regele Charles, vine în România. Monarhul va merge, pe 2 iunie, la casa sa din Viscri timp de cinci zile, pentru a se relaxa. Nu va fi însoțit de nimeni, ci va avea parte de un sejur solitar. Vestea a fost confirmată de Nicolae Ciucă, semn că situația este cât se poate de reală.

Și presa britanică a vorbit despre acest incident, semn că cei doi au reușit să atragă atenția asupra lor. Nu se știe care este relația lor în prezent, dar cert este că monarhul nu îi va fi alături fiului într-un moment dificil.

”Majestatea Sa se va recupera în România, în timp ce fiul său va depune mărturie în procesul Mirror Group Newspapers, săptămâna viitoare”, scrie ziarul britanic The Telegraph.

Ce va face Regele Charles în România

Prințul Harry nu va fi văzut prea des prin Londra, dar acum este obligat de situație. Se pare, însă, că vizita lui coincide exact cu plecarea tatălui său, care ar fi știut de planul lui Harry, dar tot a ales să plece.

Jurnaliștii britanici spun că Regele Charles are un program încărcat în vacanța sa din Transilvania. Este foarte atașat de țara noastră, motiv pentru care va profita din plin de cele cinci zile pe care le-a rezervat în acest sens.

Astfel, își va petrece timpul făcând drumeții pe dealuri și pictând, dar și citind seara, fiind una dintre marile sale pasiuni. În proprietatea regelui nu există wifi, televizor sau radio, semn că vrea să se rupă complet de tehnologie când e pe meleaguri românești.

Urmăriți Impact.ro și pe