Această rețetă ușoară și gustoasă de rulouri de omletă cu roșii cherry și cremă de brânză este de departe una dintre preferatele olandezilor. Este un mic dejun extrem de consistent, ce poate fi servit atât cald, cât și rece. Arată foarte bine, iar gustul rulourilor te va cuceri din prima. Un alt avantaj este că ai nevoie de doar câteva minute pentru a le obține, așa că le poți prepara chiar și în zilele aglomerate din timpul săptămânii. Iată rețeta pas cu pas!
Iată o rețetă extraordinar de gustoasă din bucătăria olandeză. Aceste rulouri de omletă cu roșii cherry și cremă de brânză sunt servite, de regulă, la micul dejun, dar merg de minune și ca aperitiv la începutul meselor festive. Aceste rulouri de omletă sunt extrem de pufoase și delicioase! Perfecte cu roșii cherry, brânză și ardei. Gustul lor aromat te va impresiona!
Mai întâi de toate se curăță și se taie ceapa în două bucăţi perfect egale. Ulterior, o jumătate se toacă cât mai mărunt cu putință, apoi cealaltă jumătate se taie în felii cât mai subțiri subţiri.
Se pune pe foc tigaia și se încinge cât mai bine, după care se adaugă cele trei linguriţe de ulei de măsline şi se călește ceapa la foc mic, cel mai mic posibil, conform celor de la gatesc.ro.
[rssfeed id='1609318597' template='list' posts=2]Se taie și ardeiul în felii subţiri. Apoi, acestea se adăugă peste ceapa semi călită. Ceapa se lasă la călit circa 10 minute şi abia apoi se adaugă ardeiul roşu. Cele două trebuie ținute pe foc încă trei sau patru minute.
Se bat ouăle foarte bine şi se adaugă peste ceapă şi ardei. Se amestecă foarte bine până când începe să se formeze cubuleţe din omletă. Acum, lipia se unge cu cremă de brânză pe un colţ.
Se așează omleta şi roşiile cherry. Se adaugă pătrunjel şi se rulează lipia foarte bine. În final, lipia se taie în două bucăţi egale pe mijloc şi se servește. Este un mic dejun foarte, foarte delicios și sățios. Spor la treabă și poftă bună!