Roxana Vancea a rupt tăcerea. Cum a reușit să obțină postul de la Neatza (Exclusiv)

Andra Daoud 10.04.2022, 13:42

Roxana Vancea s-a retras de ceva timp din televiziune, a devenit mamă între timp, dar nu va uita niciodată job-ul care i-a adus celebritatea: acela de asistentă la Neatza. Vedeta a povestit cum a început drumul ei în televiziune, iar totul ține de o întâmplare fericită. Ce spune despre revenirea „pe sticlă” și despre provocarea de a îmbina cariera cu viața de mamă.

Roxana Vancea, despre cum a obținut postul de la Neatza

Roxana Vancea este mămică full time și deocamdată nu se gândește să revină în televiziune. Nu poate uita însă cum a început cariera ei „pe sticlă” și a povestit, într-un interviu pentru EGO.ro, că a ajuns să fie colegă cu Răzvan și Dani dintr-o pură întâmplare. O prietenă a înscris-o la casting, iar de acolo până la a apărea zilnic la TV a fost un singur pas.

Sincer a început dintr-o glumă. Eram la cămin, în primul an de facultate cu prietena mea și la Neatza căutau vecină. Ea a intrat și m-a înscris la casting. Nu mă uitam la emisiune pe atunci. Când am ajuns la casting și m-au întrebat ce zodii sunt băieții, n-aveam habar. Am avut emoții, am zis o grămadă de tâmpenii din cauza emoțiilor și probabil au zis că-s amuzantă.

Deși s-a potrivit foarte bine în echipa de la Neatza, vedeta a renunțat după ceva timp la job-ul care a ajutat-o să devină celebră. A mai apărut ulterior în diverse proiecte de televiziune, dar a și refuzat unele în care nu a crezut sau care mergeau într-o direcție care nu i se părea favorabilă.

Am refuzat în schimb proiecte în care am simțit că nu îmi e locul și au fost proiecte la care am renunțat pe parcurs atunci când ele mergeau într-o altă direcție, deloc dorită de mine.”, a mai povestit Roxana Vancea.

Roxana Vancea a rupt tăcerea. Cum a reușit să obțină postul de la Neatza
Roxana Vancea, în perioada în care era asistentă la Neatza

Roxana Vancea, despre revenirea în televiziune

Proaspăta mămică spune că deocamdată nu o tentează să revină „pe sticlă”, pentru că „meseria” de mamă îi ocupă tot timpul. Roxana Vancea are un bebeluș de câteva luni, dar îl crește și pe băiețelul pe care iubitul ei îl are dintr-o relație anterioară.

Momentan mi-ar fi greu, cu doi copilași. Îmi ocupă efectiv tot timpul, dar dacă ar fi un proiect cu familia mea, de ce nu?”, a spus Roxana Vancea, cu privire la o posibilă întoarcere în televiziune.

Roxana Vancea are o relație de câțiva ani cu iubitul ei, iar de curând au devenit părinții unui băiețel. Vedeta spune că loialitatea este o componentă extrem de importantă într-o relație, pentru ea, și că nu ar putea niciodată să treacă peste o trădare din partea omului pe care îl iubește.

Urmăriți Impact.ro și pe