EXCLUSIV

Rona Hartner rupe tăcerea despre motivele divorțului. Ce defecte avea soțul francez. EXCLUSIV

Oana Pascaru 03.08.2021, 16:21

Rona Hartner se află în plin proces de divorț de DJ-ul francez Herve Camilleri, după doar trei ani de relație și un an și jumătate de la căsătorie. Contactată de reporterii Impact.ro îndrăgita actriță ne-a vorbit în exclusivitate despre principalul motiv de la care s-a rupt relația dintre ei, dar și despre cât de mult ar fi dispusă să îl ierte pe fostul partener de viață.

Motivele divorțului Ronei Hartner și când se va pronunța acesta. Ce defecte avea fostul soț

La patru luni de la separare, Rona Hartner vorbește în exclusivitate pentru Impact.ro despre motivele despărțirii dintre ea și DJ-ul francez, Herve, și anume faptul că semănau foarte mult și nu reușeau să se completeze.

Nu mi-a plăcut la el faptul că avea aceleași defecte ca și mine. Parcă era oglinda mea! Tot ce îi reproșez lui îmi reproșez eu mie de multe ori. De exemplu, nu îmi plăcea că uneori nu avea credință. Și mie mi se mai întâmplă acest lucru și mă supăr pe mine. După separare am primit niște semne de la Dumnezeu că trebuie să am mai multă grijă de mine de acum înainte, ne-a declarat Rona Hartner în exclusivitate.

Rona Hartner despre motivele divorțului
Rona Hartner despre motivele divorțului

De asemenea, aceasta ne-a mai spus de ce nu a divorțat nici acum oficial de actualul soț chiar dacă actele au fost depuse la notar, la timp, așa cum prevede legea:

Am primit actul de divorț însă mi s-au mai dat încă 15 zile să mă mai gândesc. Probabil au considerat că cele 30 de zile nu îmi sunt suficiente. La începutul lunii septembrie urmează să semnez actele. Am avut o perioadă de cerut iertare și tot așa. Concluzia este fermă și anume că nu ne mai putem înțelege. Însă, dacă aș avea vreo problemă și m-ar putea ajuta, aș apela la el, am rămas prieteni. El acum are un an foarte greu, trebuie să facă un an sabatic, așa este la catolici. La prima căsătorie nu a făcut acel an sabatic și a greșit foarte mult.

Refugiu în muncă

Rona Hartner ne-a mai spus și faptul că după separarea de DJ-ul francez, Herve, munca i-a fost salvare sufletului său:

Am compus mult după ce m-am separat de Herve. Aș vrea să scot un disc cu muzică. Momentan nu am proiecte în televiziune, dar am proiecte de cinema. Mi-ar plăcea să realizez un film, în perioada următoare, de ce nu?.

S-ar căsători și a treia oară

Rona Hartner era foarte fericită în urmă cu trei ani când l-a cunoscut pe Herve. Spunea că este îndrăgostită și se bucură că în sfârșit are o familie din nou și un bărbat care o protejează, o iubește și o sprijină. Din păcate însă, visul frumos nu a durat prea mult, iar la un an de la căsătorie au început să apară și problemele între cei doi. Au discutat, au încercat să continue, însă Rona spune acum că nu mai este cale de împăcare și în curând vor ajunge în faţa notarului. Cu toate că a trecut prin această dezamăgire, Rona a mărturisit că încă mai crede în dragoste și nu exclude posibilitatea unei a treia căsătorii.

Urmăriți Impact.ro și pe