EXCLUSIV

Rona Hartner a împlinit 50 de ani. Cadoul primit de la Rita, fiica ei de 15 ani, a impresionat-o până la lacrimi: „Nu are bani la vârsta ei”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 30.03.2023, 21:05

Rona Hartner, artista care recent a împlinit 50 de ani, a sărbătorit schimbarea prefixului prin două petreceri de pomină, atât în Franța, țara ei de adopție, când și în România, la București. În exclusivitate pentru Impact.ro, ea ne-a povestit despre aceste evenimente cu ștaif, unde a petrecut alături de cei dragi, dar ne-a dezvăluit și ce cadou surpriză a primit de la fiica ei, Rita.

„Am primit multe bijuterii din aur, de ziua mea”

Rona Hartner a primit foarte multe cadouri, de la invitații veniți la petrecerile sale, cu muzică, dans și cu multe bunătăți pe masă:

„Am primit multe bijuterii din aur, de ziua mea. Acest lucru a fost unul neașteptat. Am primit și inele, dar și lănțișoare de aur, inclusiv din partea unor colegi artiști. Ba, am avut și niște coliere.

Nu mă așteptam să primesc cadouri de la prietenii pe care nu-i văd în fiecare zi, așa că vă spun sincer că nu mă așteptam la așa ceva! Au existat și multe alte cadouri simbolice. Ca să nu mai vorbesc despre multele buchete de flori primite”, ne-a declarat Rona Hartner, exclusiv pentru Impact.ro.

Rona Hartner

Rita, fiica ei, i-a desenat special un tablou

Celebra sărbătorită ne-a mai spus că și familia i-a făcut numeroase surprize, chiar dacă ea a insistat să nu se cheltuiască bani sau energie în numele datei sale de naștere:

„Familia e tot ce ai mai frumos pe lume, așa că ea în sine e un cadou pentru mine. Le-am cerut să nu cheltuiască pentru mine, dar tot am primit cadouri, și din partea lor, multe de neuitat, chiar. Spre exemplu, m-au răsfățat cu genți de marcă, dar și cu multe alte chestii.

Ca să nu spun că mi-au răsfățat și fata, care a primit și ea câteva inele. Singura care m-a ascultat, într-un fel, a fost copila mea, de 15 ani. Rita a înțeles că nu are bani la vârsta ei, fiindcă nu câștigă bani la vârsta ei ca să-mi cumpere ceva, așa că a apelat la un alt truc. Mi-a pictat un tablou foarte frumos și asta a contat cel mai mult pentru mine”, ne-a povestit foarte încântată artista, exclusiv pentru Impact.ro

De asemenea, de pe lista cadourilor primite, nu au lipsit parfumurile, majoritatea de mărci dintre cele mai cunoscute.

După ce a trecut prin două divorțuri, suflă și în iaurt!

Rona Hartner, trecută prin două divorțuri, în 2008 și în 2021, a evitat să facă prognosticuri în ceea ce privește viața personală. Actrița a lăsat însă să se înțeleagă faptul că nu-și va închide inima în fața unei noi provocări sentimentale, fiind însă cu mult mai precaută.

Până atunci, ea se concentrează pe noile proiecte artistice: „Vreau să-mi perfecționez talentul în domeniile în care am dovedit deja că am ceva de spus, după cum vreau să fac proiecte și mai frumoase. Doresc să mă implic în Anul Francofoniei, spre exemplu, chiar în lunile care urmează. După cum îmi propun să formez o echipă de actori în școala mea de cinema și mai mă pot lăuda cu multe alte proiecte frumoase, în diverse stadii de dezvoltare”, mai susține artista, stabilită de peste 15 ani în Franța.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe