Romprest câștigă primul proces împotriva Primăriei Sectorului 1. Primele declarații făcute de Clotilde Armand

Nicu Stan 16.07.2021, 08:01
Romprest câștigă primul proces împotriva Primăriei Sectorului 1. Primele declarații făcute de Clotilde Armand

Romprest câștigă primul proces împotriva Primăriei Sectorului 1. Primele declarații făcute de Clotilde Armand. Primarul Sectorului 1 a anunțat că va face recurs și mai spune că procesul a început prost încă din start. Toate amănuntele, în articolul de mai jos.

Clotilde Armand a pierdut un prim proces cu firma de salubritate Romprest. Ce despăgubiri cere primăria

Romprest a câștigat primul proces împotriva Primăriei Sectorului 1. INstanța a dat câștig de cauză firmei de salubritate, însă decizia nu este una finală. Aceasta poate fi atacată cu recurs, cea ce se și întîmplă, după cum a anunțat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Primăria Sectorului 1 pierde primul proces împotriva firmei de salubritate, în care cere despăgubiri de 80 de milioane de lei. Romprest are dreptate, spun judecătorii, însă decizia nu este una definitivă.

Romprest are dreptate, in prima faza, in procesul cu primaria Sectorului 1
Romprest are dreptate, in prima faza, in procesul cu primaria Sectorului 1

Clotilde Armand va face recurs

Clotilde Armand a anunțat deja un recurs, printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook. Primarul Sectorului 1 spune că procesul a fost deschis de fosta conducere a primăriei, fără însă să fie urmărit interesul bucureștenilor.

”Un proces deschis de fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, în 2019, și în care s-a făcut non-combat până în decembrie 2020, la sfatul avocaților angajați de acesta. De altfel, dosarul a fost deschis prost din start în anul 2019, la Curtea de Apel București, și a fost declinat la TMB, s-a tergiversat cât s-a putut. Așteptăm motivarea și vom face recurs”, a scris pe rețeaua de socializare Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei.

Pimarul Sectorului 1 are mai multe procese cu Romprest

De asemenea, Clotilde Armand transmite că pe rolul instanțelor de judecată sunt mai multe procese deschise împotriva firmei Romprest de la finalul lui 2020, respectiv de când ea a preluat mandatul de primar al Sectorului 1. Până la tranșarea conflictului de către judecători, locuitorii Sectorului 1 sunt sufocați de gunoaiele încinse de temperaturile ridicate.

Pe de altă parte, Clotilde Armand, în plină criză a gunoaielor are o veste proastă pentru șoferii Sectorului 1. Mașinile parcate neregulamentar vor începe să fie ridocate începând cu data de 1 octombrie.

Mașinile parcate ilegal, ridicate de la 1 octombrie

“Dacă în urmă cu 2 săptămâni consilierii PNL și PSD au refuzat proiectul propus prin care maşinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 urmau să fie ridicate, în ședința de de astăzi a Consiliului Local al Sectorului 1 acest proiect a fost aprobat. 15 pentru – 7 abțineri. Iată că se poate! Mai greu dar se poate. Acest proiect intră în vigoare de la 1 octombrie”, a anunțat  primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe pagina sa de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe